LUNA: Neden Yeni Bir ATH Bize Tüm Hikayeyi Anlatmıyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

LUNA şu anda boğalardan oldukça fazla basın ilgisi ve sevginin tadını çıkarıyor. Otomatik olarak yani Terra benimsenmesi açısından ise, nedir? Her iki tarafı da destekleyecek kanıtlar var.

Daha Fazla Çaba Gerekiyor

Terra geçen hafta %26,12 arttı ve basın zamanında 112.47$’dan işlem görüyordu. Bu, Terra’nın astronomik ralli geçmişiyle birlikte, geliştiricilerin projenin büyümesine yardımcı olmak için projeye akın etmesi için çok fazla teşvik edici olmalıydı.

Bununla birlikte, geliştirme faaliyeti, LUNA’nın daha önce gördüğü seviyelerden hala uzak. Aslında, yazı yazılırken aslında güneye gidiyordu.

LUNA: Neden Yeni Bir ATH Bize Tüm Hikayeyi Anlatmıyor? 4

Ek olarak, LUNA hacimleri, onu yeni bir ATH’ye götüren dramatik bir haftalık ralliye rağmen aslında düşüyor. Tarihsel olarak, LUNA hacimlerindeki ani düşüşlerin ardından fiyat düzeltmeleri yapıldı.

Aynı şeyin yakın gelecekte gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini göreceğiz.

LUNALUNA: Neden Yeni Bir ATH Bize Tüm Hikayeyi Anlatmıyor? 5

Birlikte yüzmek, birlikte batmak

Bununla birlikte, Terra’nın 30,67 milyar dolarlık toplam değer kilitli [TVL] değeri, yazının yazıldığı sırada hala büyüyordu. Hem coin hem de TVL nispeten iyi durumdayken, Terra’nın Terra USD [UST] stabilcoini desteklemek için agresif Bitcoin satın alma stratejisi de yatırımcıların güvenini artırıyor olabilir.

Aslında, Terraform Labs kurucu ortağı Do Kwon daha önce şunları söyledi:

“Yani yakın zamanda duyurular yaptık, bu sayede Bitcoin şeklinde büyük bir merkezi olmayan forex rezervini önyükliyoruz. Bu yüzden başlangıçta bu rezervi yaklaşık 3 milyar dolarlık varlıkla tohumladık. Ve tüm bu dışsal varlıkları Bitcoin’e dönüştürme sürecindeyiz ve bunu önümüzdeki yıl içinde USD piyasa değerinin anlamlı bir yüzdesine çıkarmayı planlıyoruz.”

Son sayımda, Terra’nın LUNA Foundation Guard’ının Bitcoin’de 1 milyar dolardan fazla olduğu bildirildi. Bu strateji yakında daha fazla proje üreticisi tarafından benimsenebilecek olsa da, Terra’nın büyüklüğü ve pazardaki varlığı nedeniyle burada ilk hamle avantajına sahip olması çok muhtemeldir.

Bununla birlikte, basın zamanında, UST’nin NVT Oranı, aşırı değerli bir varlığı gösteren hızla yükseliyordu. Bunun da Terra üzerinde yayılma etkileri olabilir.

LUNALUNA: Neden Yeni Bir ATH Bize Tüm Hikayeyi Anlatmıyor? 6

Öte yandan, desteği uzun zamandır bir gizem ve tartışma kaynağı olan Tether [USDT] üzerinde artık çok sayıda eleştirel bakış var.

Ve Kazananlar…

LUNA’nın çift haneli haftalık rallisine rağmen Messari, Solana [SOL] ve Avalanche [AVAX]’ın en iyi performans gösterenler olduğunu buldu. Bu arada, LUNA kümülatif getiriler açısından üçüncü sırada yer aldı.

Top Assets
Solana (SOL) was the best performer amongst the top 10 assets by market capitalization this week, securing a 21.3% gain. Avalanche (AVAX) was the next best performer with an 11.4% return. Following closely was Terra (LUNA) which currently sits in ATH territory. pic.twitter.com/y1ebGZ81A5

— Guillermo Avilés (@guille_aviles) April 1, 2022

LUNA: Neden Yeni Bir ATH Bize Tüm Hikayeyi Anlatmıyor?
Cardano, Shiba Inu, Binance Coin, Terra Fiyat Analizi: 04 Nisan Pazartesi
Kripto Stratejisti, Bitcoin (BTC), XRP ve Yeni Ralliler için Bir Ek Altcoin Seti Öngörüyor!
Cardano Fiyat Analizi: ADA Kritik Dirençte Başarısız Oldu, İşte İzlenecek Seviye!
Bitcoin 46 Bin Doları Korurken Terra (LUNA) %9 Yükselerek Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıktı!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için LUNA: Neden Yeni Bir ATH Bize Tüm Hikayeyi Anlatmıyor? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
LUNA: Neden Yeni Bir ATH Bize Tüm Hikayeyi Anlatmıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!