Intel, Yeni Bir Kripto Madencilik İşlemcisini Piyasaya Sürdüğünü Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Intel, yeni bir Kripto madencilik işlemcisini piyasaya sürdüğünü açıkladı. Intel’in ikinci nesil Bitcoin madencilik çipi Blockscale ASIC piyasaya sürüldü.

Teknoloji devine göre yeni çip daha fazla enerji verimliliği sağlayacak ve 2022’nin üçüncü çeyreğinde sevkiyata başlayacak.

Özelleştirilmiş bir güvenli Hash Algorithm-256 (SHA-256) ASIC işlemci, 580 GH/s’ye kadar hash hızı ve 26 J/TH’ye kadar güç verimliliği ve çip üzerinde sıcaklık ve voltaj algılama, yeni duyurulan cihazın temel özellikleri arasında yer alıyor. donanım.

Hızlandırılmış Bilgi İşlem Sistemleri ve Grafik Grubu Blockchain ve İş Çözümleri Genel Müdürü Jose Rios şunları söyledi: “Intel Blockscale ASIC, Bitcoin madenciliği şirketlerinin önümüzdeki yıllarda hem sürdürülebilirlik hem de hash rate ölçeklendirme hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için önemli bir rol oynayacak”

Yayına göre, yeni gadget’ı satın almak için kaydolan şirketler arasında Argo Blockchain, Block Inc., Hive Blockchain Technologies ve GRIID Infrastructure yer alıyor.

İlk nesil madencilik çipi Bonanza’nın piyasaya sürülmesiyle işletme madencilik pazarına girdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Intel, Yeni Bir Kripto Madencilik İşlemcisini Piyasaya Sürdüğünü Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!