Algorand’ın Bu Talep Bölgesinden Kopması, Onu 1 Doların Üzerine Taşıyacak mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Messari.io’daki verilere göre, önceki gün Algorand ağında son 24 saatte 140 milyon dolarlık işlem hacmi görüldü. Bu rakam son birkaç günde yükselirken, Ethereum ve ETH üzerindeki 11,3 milyar dolarlık işlemin aksine çok keskindi. Coinglass verileri, ALGO’nun son 24 saat içinde vadeli işlemlerde açık faizde hafif bir artış gördüğünü gösterdi, bunun anlamı, eğer 0.988 $ kırılabilirse, piyasanın dikkat çekeceği ve yükseliş momentumunu sürdüreceğidir.

Algorand 4 Saatlik Grafik

Algorand’ın Bu Talep Bölgesinden Kopması, Onu 1 Doların Üzerine Taşıyacak mı? 3

Kısa vadede, ALGO fiyat çizelgelerinde yükseliş eğilimi gösterdi. Geçen hafta, 0,895 $ ile önceki aylık (Mart) zirvelerinin üzerine tırmandı ve son birkaç gün içinde bu seviye destek görevi gördü. Ayrıca, daha önce bir direnç bölgesi olan 0,92 dolarlık alan (camgöbeği kutusu) var.

Yazma sırasında, desteklemek için çevrilmiş görünüyordu. 0,8 $ ve 0,988 $’da düşük ve yüksek salıncak kullanılarak, Fibonacci geri çekilme seviyeleri (sarı) çizildi. 0,988 ABD Dolarının üzerinde, 1 ABD Doları ve 1,03 ABD Doları seviyeleri, kâr alma seviyeleri olarak hareket edebilir.

Son saatlerde satın alma baskısının azaldığına dair bazı kanıtlar vardı. Bu, ALGO’nun 0,87-0,89 $ alanına doğru geri çekildiğini görebilir.

Gerekçe

AlgorandAlgorand’ın Bu Talep Bölgesinden Kopması, Onu 1 Doların Üzerine Taşıyacak mı? 4

Saatlik RSI nötr 50’nin üzerindeydi ve henüz herhangi bir düşüş eğilimi göstermedi. Ancak OBV’de biraz ters giden bir şeyler vardı. Kendi başına bir farklılık olmasa da, OBV son birkaç gün içinde daha düşük dipler oluşturdu. Bu, fiyat yükselse bile satış hacminin arttığı anlamına geliyordu.

Yönlü Hareket Endeksi, hem ADX (sarı) hem de +DI (yeşil) 20 değerinin üzerinde olduğundan, devam eden güçlü bir yükseliş eğilimi gösterdi.

Çözüm

Momentum boğaların lehineydi ve fiyat hareketi Algorand’ın eski bir direnç bölgesini aştığını da gösterdi. Ancak, OBV’nin gösterdiği gibi görünen hıçkırık, ALGO’nun da önümüzdeki saatlerde bir geri çekilme görebileceği anlamına geliyordu.

Algorand’ın Bu Talep Bölgesinden Kopması, Onu 1 Doların Üzerine Taşıyacak mı?
Avalanche, Polygon, Cosmos Fiyat Analizi: 02 Nisan Cumartesi
Ethereum Balinaları, Kripto Piyasası Geri Dönüşü Arasında Bu Hafta 5 Altcoin’e Yatırım Yaptı!
Ethereum, Ripple, Cardano, Solana ve Shiba Inu: 1 Nisan Kripto Fiyat Analizi
Bitcoin 50 Bin Dolar Olacak mı? Balinaların Neden Her İki Şekilde de Oynayacak Rolü Olacak?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Algorand’ın Bu Talep Bölgesinden Kopması, Onu 1 Doların Üzerine Taşıyacak mı? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Algorand’ın Bu Talep Bölgesinden Kopması, Onu 1 Doların Üzerine Taşıyacak mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!