Solana Tabanlı Altcoin, Proje Crypto Giant ile Ortaklık Kurarken Bir Ayda %20.000 Patladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Solana (SOL) blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir yaşam tarzı kripto projesi, boru hattından büyük bir duyuru geleceğini ima ediyor.

İşte Solana Tabanlı O Altcoin

Yakın tarihli bir röportajda, ismi açıklanmayan bir STEPN (GMT) kripto platformu temsilcisi, spor giyim devleri Adidas ve Nike ile ilgili yaklaşan bir duyuruları olduğunu söyledi.

“Nike ve Adidas gibi büyük spor markaları, yürüme ve koşma konusunda pazarı şekillendirmekle tanınıyor. Bu oyuncuları gelecekte bir tehdit olarak görüyor musunuz?

Çok yakında bununla ilgili bir duyurumuz olduğunu göreceksiniz.”

STEPN, kullanıcıları yürüyüş ve koşma gibi açık hava etkinliklerine katılmaları için jetonlarla ödüllendirerek sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzını teşvik eden bir yaşam tarzı uygulamasıdır.

Bu haftanın başlarında STEPN, Twitter’da Binance kripto para borsası ile açıklanmayan bir ortaklık planladığını açıklamıştı.

A beginning of many possibilities! pic.twitter.com/jfYPB7Pwe0

— STEPN | Public Beta Phase III (@Stepnofficial) March 28, 2022

STEPN’in yerel yönetim belirteci GMT, yazı yazılırken 2.3 dolardan işlem görüyor. GMT’nin token satışı, 9 Mart’ta Binance’de 0,01 $’lık bir ilk değişim teklifi fiyatıyla gerçekleşti. Token, üç haftadan biraz fazla bir süre içinde %20.200’lük bir ralli kaydetti.

STEPN, Green Satoshi Token (GST) yürümek veya koşmak için bir kullanıcı ödülü iken, GMT’nin kullanım durumunun oylama ve stake olduğu çift jetonlu bir sisteme sahiptir.

Solar Eco Fund röportajında, kazanmak için hareket eden kripto projesi, GMT tokeninde yüksek bir yatırım getirisi (ROI) sağlamanın rekabet avantajını korumak için kullanacağı yöntemlerden biri olduğunu söylüyor.

“İnsanlar yüksek sürdürülebilir yatırım getirisi peşindeler, GMT’nin yüksek talebini sürdürmek için uzun süreli kullanım senaryoları ve GMT yakma senaryoları sağlayarak listenin başında olacağımıza inanıyoruz.”

STEPN ayrıca daha fazla kullanıcı çekme stratejisinin “[STEPN] uygulamasını [değişmeyen bir token] ve sosyal platforma dönüştürmeyi” içerdiğini söylüyor.

Solana Tabanlı Altcoin, Proje Crypto Giant ile Ortaklık Kurarken Bir Ayda %20.000 Patladı!
Litecoin, Zilliqa, ApeCoin Fiyat Analizi: 31 Mart Perşembe
AAVE’nin Patlaması Bir Boğa Tuzağı Mı?
Hangi Yeni Cardano (ADA) Verileri Bize Balina Aktivitesi Hakkında Bilgi Veriyor?
Ethereum, Waves, Axie Infinity Fiyat Analizi: 30 Mart Çarşamba

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Solana Tabanlı Altcoin, Proje Crypto Giant ile Ortaklık Kurarken Bir Ayda %20.000 Patladı! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Tabanlı Altcoin, Proje Crypto Giant ile Ortaklık Kurarken Bir Ayda %20.000 Patladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!