Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) Son Durum!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) Son Durum! Ana kripto para birimi Bitcoin (BTC), hafta boyunca birçok kez 48.000 dolar fiyat seviyelerine ulaşmasına rağmen, en son fiyat hareketlerinden sonra 47.000 dolardan işlem görmeye başladı. Kripto para sektörü, Bitcoin’in son haftalarda değer kazanmasıyla birlikte önemli bir yukarı doğru ivme kazandı. Hafta boyunca, piyasadaki kripto para birimlerinin çoğu değerde önemli artışlar görmeye başladı. CoinGecko verilerine göre, kripto para birimlerinin tüm piyasa değeri 2,26 trilyon dolara ulaştı.

Decentraland (MANA)

Decentraland (Mana) Ve The Sandbox (Sand) Son Durum!

Bitcoin’in 48.000 dolar fiyat seviyelerine yaklaşması ve kripto para piyasasının Mart ayında birçok kez 2.25 dolar’lık desteği test ettikten sonra yukarı yönlü ivme kazanmasıyla, Decentraland’ın yerel kripto para birimi MANA, yörüngesini tekrar yukarı kaydırdı. CoinMarketCap istatistiklerine göre, MANA 2.78 dolardan işlem görmeye başladı, haftalık zaman ölçeğinde kabaca %10 kazanç sağladı ve 2.85 dolar direncine ulaştı.

 

The Sandbox (SAND)

the sandbox sand coin turk com

Son 1 aylık zaman diliminde 2,70 dolarlık sağlam destek seviyelerine düştüğü için kaydetmeye başladığı fiyat hareketleriyle birlikte Ethereum tabanlı sanal gerçeklik platformu The Sandbox’ın yerli kripto para birimi SAND, yükseliş ivmesi geliştirdi. . SAND, önceki yükselen hareketlerin ardından 3.40 dolar bariyer seviyelerini aşarak haftalık bir zaman diliminde 3.70 dolar fiyat seviyelerinde işlem görmeye başladı. SAND, pazarın artan yörüngesine ek olarak, büyük bir yatırım bankası ve finansal hizmetler kuruluşu olan HSBC’nin The Sandbox ile ortaklığından ve platformdan sanal arazi satın alma işleminden yararlandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) Son Durum!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!