Ünlü Analist Açıkladı: “Bitcoin ve Bu Altcoin Yükselmeye Devam Edecek”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü kripto para analisti ve tradera göre, Bitcoin‘in (BTC) yükseliş eğilimini 50.000 dolara kadar koruması bekleniyor. Ünlü analist ayrıca bu altcoinin yukarı yönlü hareketinnin devam edeceği tahmininde bulundu.

Analiste göre, Bitcoin 50.000 Dolara Ulaşacak

Tanınmış bir kripto analisti olan Credible, en popüler kripto para olan Bitcoin ve üç düşük değerli altcoin için tahminlerini açıkladı. Credible’ın 319.000 Twitter takipçisine göre BTC, “B dalgası”nın zirvelerini veya bir üçgen yapısının ilk yükselişini çoktan kırdı.

Credible, Bitcoin açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

B dalgamızın zirveleri kırıldı, bu da üçgenin muhtemelen daha önce tamamlandığınıgösyeriyor. Herhangi bir düşüş olursa, ilgi alanları aynı kalacak (yeşil bölgeler), ancak bu noktada, son videomda belirttiğim gibi, doğrudan 50.000 $ veya daha fazlasına gidebiliriz.

Btc-Fiyat-Grafiği

Ayrıca analist, yaptığı açıklamaların devamında yakın zamanda büyük bir düzeltme beklemediğini belirtti.

CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin (BTC) şu anda önceki 24 saatte yüzde 0,44 düşüşle 47,352 dolardan işlem görüyor ve bir hafta önce fiyatlandırıldığı fiyatın yaklaşık %15 üzerinde işlem görüyor.

HBAR, CVX ve CRV’nin Yükselmesi Bekleniyor

Popüler kripto para analistine göre, eşler arası ödemeler için halka açık bir ağ olan Hedera Hashgraph‘ın (HBAR) da yükselişe geçmesi bekleniyor.

Analistin HBAR ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadeler kullanıldı:

HBAR, gerçekten şımarık gibi görünüyor.  Alt kısmımızın aylardır bahsettiğim seviyede olduğunu doğrulamak için grafikte bahsettiğim kırmızı seviyeyi temizlemesi gerekiyor. HBAR’ın yükselmeye devam edeceğini doğrulamanın tek yolu, haftalık bazda bu seviyenin üzerinde kapanmasıdır.

HBAR-Fiyat-GrafiğiHbar-Fiyat-Grafiği

Credible‘a (CRV) göre, stablecoin borsası Curve Finance üzerine inşa edilmiş Ethereum tabanlı bir sistem olan Convex Finance’ın (CVX) benzer şekilde büyük fiyat artışları görmesini bekleniyor.

Analist Curve Finance hakkında  şu açıklamaları yaptı:

Şimdiden düşük seviyelerden %100’ün üzerinde yükseldi. Bir sonraki direnç alanı, biraz geri çekilme görebileceğimizi düşündüğüm 40 dolar civarında.

CVX-Fiyat-GrafiğiCvx-Fiyat-Grafiği

Son olarak, Credible Crypto, CRV için parlak bir gelecek öngördü. Analiste göre, CRV mevcut direnç seviyesini kırarsa 4,50 dolara kadar yükselebilir.

CRV-Fiyat-GrafiğiCrv-Fiyat-Grafiği

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Analist Açıkladı: “Bitcoin ve Bu Altcoin Yükselmeye Devam Edecek”
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!