SEC Davası Gelişmeleri: Ripple Mahkemesi Hangi Tarihte?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEC Davası Gelişmeleri: Ripple Mahkemesi Hangi Tarihte. Bir yıldan fazla bir süredir SEC, Ripple’ı (XRP) dava ediyor. Soruşturma adına mahkeme her duruşmada yeni bir erteleme kararı veriyordu. Sonuç olarak, yatırımcılar ve kripto topluluğu, tüm kripto para birimleri için geniş kapsamlı etkileri olacak bu dönüm noktası vakanın sonucunu sabırsızlıkla bekliyor.

Neler Olmuştu?

SEC, büyük ölçekli transferleri yasa dışı hale getirerek menkul kıymet olarak sınıflandırılması gerektiğini iddia ederek Ripple’a karşı zaten bir dava açmıştı. Bu örnek, ademi merkeziyetçiliği ile ünlü kripto para birimleri için önemlidir. Mahkeme, Ripple’ın bir menkul kıymet olduğuna karar verirse ve şirketi yasadışı işlemler için cezalandırırsa, tüm kripto ekosistemi etkilenecektir.

Sec Davası Gelişmeleri: Ripple Mahkemesi Hangi Tarihte?

Mahkemeye belgeler sunarak, Ripple bunun bir menkul kıymet olmadığını göstermeye çalışıyor. Ripple sözcüleri ise neden Ethereum (ETH) veya Bitcoin (BTC) (BTC) gibi ekosistem devlerinin ağlarında yapılan işlemler yerine Ripple’ın hedef olarak kullanıldığını sorguluyor. SEC, bu endişeler karşısında sağır edici bir şekilde sessiz kaldı ve bunun yerine başka konulara odaklanmayı seçti.

SEC en son geçen hafta Ripple’ın kurucularının keşfi için bir mahkeme incelemesi talep etti. Mahkemenin inceleme kararını kabul etmesi sonucunda dava yeniden uzadı. Dava tarihi henüz belirlenmemiş olmasına rağmen, Ripple bu çıkmazdan kurtulmuş gibi görünüyor.

Davanın XRP İçin Normalleşmesi

Davanın devam etmesi, Ripple’ın girişimler ve işbirlikleri ile hala gündemde olması durumu normalleştiriyor. Ripple şikayeti reddederek bağımsız çalışmaya başladı. Dava ilk açıldığında XRP fiyatı ciddi şekilde etkilenmişti. Ancak hem bankalarla Ripple Network altyapı anlaşmaları hem de fon girişi ile XRP’nin yükselişi, durumun artık tersine döndüğünü gösteriyor.

xrp usdt fiyat                                                                    Makro yatırımcılar olarak da bilinen balinalar bir kez daha XRP stokluyor. XRP henüz eski talep trendine ulaşmamış olsa da, fiyat ve talepte artış olduğunu gösteriyor. XRP şu anda yazı yazılırken 0,86 dolardan işlem görüyor. Mahkemenin son tarihi uzatma kararının açıklanmasının ardından, XRP son yedi gün içinde yaklaşık %4 büyüdü. Sonuç olarak, SEC bu son gelişmeyle davada ilerlemeye devam etse bile, yatırımcıların XRP’ye olan inancı bitmemiş olarak algılanıyor. Ayrıca çoğunluk, Ripple’ın davayı kazanacağına inanıyor. Uzmanlara göre, anlaşmazlık çözüldükten sonra XRP 1 dolara dönebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC Davası Gelişmeleri: Ripple Mahkemesi Hangi Tarihte?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!