Opera, Web3 projesi kapsamında Bitcoin, Solana ve Polygon'u entegre etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Opera, dünya genelinde 380 milyondan fazla mobil ve masaüstü kullanıcısını Web3 ile tanıştırma çabalarının bir parçası olarak sekiz blockchain ağının entegre edildiğini duyurdu.

En kripto dostu internet tarayıcılarından Opera, dünya genelinde 380 milyondan fazla mobil ve masaüstü kullanıcısını Web3 ile tanıştırma çabalarının bir parçası olarak sekiz blockchain ağının entegre edildiğini duyurdu.

Opera, Ocak 2022’de merkeziyetsiz uygulamalar (DApp), oyunlar ve metaverse platformları arasında gezinmeyi kolaylaştırmak için Web3 odaklı girişim Crypto Browser projesini başlattı. Tarayıcı şirketi, yeni girişim kapsamında Bitcoin (BTC), Solana (SOL), Polygon (MATIC), StarkEx, Ronin, Celo, Nervos DAO ve IXO dahil sekiz büyük blockchain ekosistemini desteklemeye başladı.

Opera, duyuruda kullanıcılarının ardından Polygon ve Solana DApp ekosistemlerine, ayrıca StarkWare tabanlı DeversiFi yoluyla layer-2 DeFi’ın tüm faydalarına erişim sağlayabileceklerini açıkladı.

Yeni entegrasyonlar ile Opera kullanıcıları, StarkEx sayesinde Polygon hisse ispatı (POS) blockchain’i ve Ethereum L2 ekosistemine erişebilecek.

Opera’nın Crypto Browser projesi. Kaynak: Opera

Şirkete göre, birden fazla blockchain’i entegre etme kararının ardından zincirden bağımsız olma ve çevre dostu bir yaklaşımla Web3’e dahil olma isteği olduğunu açıkladı. Opera Mobil & Web3 Başkan Yardımcısı Jorgen Arnesen, şöyle belirtti:

“Web3 nihayetinde ana akım web teknolojisi olma yolunda ve kullanıcıların ne ile etkileşime geçtiğini bilmeleri gerekmeyecek. Üstün bir kullanıcı deneyimi ve gerçek bir fayda görmeleri gerekecek.”

Duyuruda vurgulanan düşük gas ücretli karbonsuz çözümler, Ethereum blockchain’i yerine Polygon’u tercih etmenin ana nedenlerinden birini oluşturuyor.

Opera’nın rakibi Brave Browser da Kasım 2021’de Solana blockchain’ini entegre etmişti.

We’ve partnered with @solana to integrate it into the browser and make it the default for DApp support. We will soon bring best-in-class wallet features for the Solana blockchain into our desktop & mobile browsers. #BreakpointLisbon https://t.co/tTB7NXKWjI

— Brave Software (@brave) November 8, 2021

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Opera, Web3 projesi kapsamında Bitcoin, Solana ve Polygon'u entegre etti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!