Meme Coin Kurucusu Dijital Para Birimi Başlattı: Diğer Meme Tokenler Aldatmaca mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meme Coin Kurucusu Dijital Para Birimi Başlattı: Diğer Meme Tokenler Aldatmaca mı? Dogecoin’in kurucusuna göre DOGE, kendisini dijital bir para olarak tanımlamalı. En popüler meme coin olan DOGE, geliştiricisinin yaptığı bu hamlelerle meme token sınıfından sıyrılmaya çalışıyor. Dogecoin’in kurucusu Billy Markus’a göre meme tokenlerinin çoğu spam içerikli ve “Shit tokenleri” olarak anılıyor.

DOGE ve Shit Tokenlar

DOGE ayrıca bir meme kripto para birimi olarak popülerlik kazanıyor. Popülaritesi, bir meme belirteci olması gerçeğiyle artırılıyor. Ancak Billy Markus’a göre, son zamanlarda kripto pazarında popülaritesi artan ve dolandırıcılık faaliyetleri içeren spam içerikli meme tokenleri artık tatsız hale geliyor. Markus onlara “shit  tokenler” diyor.

Markus ayrıca DOGE’nin artık bir meme tokeni olmadığını ve dijital para olarak değerlendirilmesi gerektiğini iddia ediyor. Markus’a göre, piyasada zaten çok sayıda meme tokeni var ve DOGE, çalışması ve benimsenmesinden sonra artık bir meme tokeni olmamalı.

DOGE’nin ekosistemi, sektör içi ve sektör dışı işbirlikleri, ortaklıklar ve projeler sayesinde giderek büyüyor. Dogecoin ayrıca platform satın alma ve bahşiş için en yaygın kullanılan kripto para birimidir. Bu noktada Elon Musk‘ın yardımı da göz ardı edilemez. DOGE, Tesla tarafından kabul edilen ilk kripto para birimi olmasıyla da dikkat çekiyor.

Değişiklikler İçin Yatırımcı Desteği

Markus bu benimsemeyi vurguluyor ve hayranlarından DOGE’nin konumunu geri kazanmasına yardımcı olmaları için yalvarıyor. Markus, Dogecoin vakfının yatırımcıların ve destekçilerin çabalarını finanse etmelerine izin verdiğini ve temel kodu güncellemek için onların yardımına ihtiyaç duyduklarını iddia ediyor.

Yakın zamanda Github’da yayınlanan bir nota göre, Dogecoin bir çekirdek sürüm yükseltmesinden geçebilir. DOGE, bu değişikliğin bir sonucu olarak artık güvenlik güncellemeleri ve ağ politikası değişiklikleri uygulayabilir. Markus’un söylemi, bu geçiş için destek aradığını gösterebilir. Markus ayrıca DOGE’yi Twitter’da geçerli bir bahşiş seçeneği haline getirmek için çok çalışıyor. Twitter, platformunda şu anda Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ipuçlarını kabul ediyor. Markus, Şubat ayından bu yana her gün Twitter’da DOGE’nin benimsenmesini vurguluyor ve tamamlanana kadar durmayacağını söylüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Meme Coin Kurucusu Dijital Para Birimi Başlattı: Diğer Meme Tokenler Aldatmaca mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!