Dubai’de Bir Okul, Bitcoin ve Ethereum Ödemelerini Onayladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dubai’de bir okul, Bitcoin ve Ethereum ödemelerini onayladı. Kripto para birimlerinin piyasa kapitalizasyonunun 2 trilyon doları aşmış olması, tüm dünyadaki hükümetlerin kripto alanına olan ilgisini artırdı. Örneğin Dubai’deki bir okul, onları eğitim sistemine entegre etmek için girişimlerde bulundu.

Arabian Business’ın 28 Mart’ta (ETH) bildirdiğine göre, Eylül 2022’de açılacak olan Citizens School, Orta Doğu’da Bitcoin (BTC) ve Ethereum’da öğrenim ödemelerini kabul eden ilk okul. Okul, kripto para birimini otomatik olarak BAE dirhemine (AED) dönüştüren dijital bir platformla entegre olarak ödemeleri kabul edecek.

Eylem, Dubai hükümetinin yatırımcılara güvenli ve gelişmiş bir yasal çerçeve sağlayarak sektör büyümesini teşvik etmek amacıyla dijital varlıkları düzenleyen ilk yasayı oluşturmasının ardından geldi.

Dubai’De Bir Okul, Bitcoin Ve Ethereum Ödemelerini Onayladı.

Citizens School’un kurucusu Dr. Adil Alzarooni, okulun kripto para birimlerini kabul etme planı hakkında şunları söyledi: “Bir süre önce, kripto para birimi, deneyimli yatırımcılar arasında yalnızca değişken bir terimdi. Bununla birlikte, bugün kripto para birimi, geleneksel finansal sistemi yeniden şekillendirerek çok daha yaygın hale geliyor.”

Daha fazla insan dijitalleşme çağını kucakladıkça, öğrencileri “geleceğin girişimcileri ve yatırımcıları olmak” için eğitmenin bir parçası olarak kriptoya geçişi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dubai’de Bir Okul, Bitcoin ve Ethereum Ödemelerini Onayladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!