Binance, Bu Altcoin İçin İşlemleri Askıya Alıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının en büyük borsalarından biri olan Binance, dolandırıcılık faaliyetleri ve hack girişimleri nedeniyle Ronin (RON) ile işlemlerini askıya aldı. Binance duyuruyu bugün yaptı ve yeniden işleme açılağı hakkında herhangi bir ayrıntı vermedi.

Ronin (RON) İşlemleri Durduruldu!

Blockchain oyun platformu olan ve kazanmak için oynama mantığıyla çalışan metaverse platformu Axie Infinity’nin Ronin Network‘e bağlı olduğu biliniyor. Ronin Network, sistemdeki güvenlik açıkları nedeniyle saldırıya uğradı ve platformdan Ethereum (ETH) ve USDC’de milyonlarca doların çalınmasına neden oldu. Binance bu tartışma karşısında sessiz kalmadı. Binance, Ronin ile işlemleri askıya alarak hem platformu hem de yatırımcıları korumayı umuyor.

Raporlara göre, platformdan 173.600 Ethereum ve 25.5 milyon USD Coin (USDC) çalındı. Binance, Axie Infinity’yi desteklediğini ve bu inanılmaz dolandırıcılık operasyonunun ardından dolandırıcıları bulmak için birlikte çalışacağını da belirtti.

Ronin-Hack

RON Fiyatı Kötü Etkilendi

Ronin Network dün 29 Mart’ta bu sürecin bir parçası olarak kendi ağındaki işlemleri askıya aldığını duyurdu. Ronin, bu adımı atarak sistemdeki güvenlik açıklarını kapatabileceğini, potansiyel bilgisayar korsanlarının adreslerini belirleyebileceğini ve dolandırıcılık eylemlerinin tekrar olmasını engelleyebileceğini umuyor.

ron-grafikRon-Grafik

Uzmanlara göre, blockchainin izlenebilirliği sayesinde anonim hesaplara erişilebiliyor ve bu hesaplar daha sonra uygun makamlara iletilerek araştırılabiliyor. Tüm bunlara ek olarak, bu olayın Ronin (RON) üzerinde önemli bir fiyat etkisi var. RON, yazı yazılırken son 24 saatte %20’den fazla düşüşle 1.82$’dan işlem görüyor. İşlemlerin askıya alınmasıyla birlikte, hack nedeniyle fonlarında zaten bir düşüş yaşayan RON, herhangi bir fon girişi göremiyor. Sonuç olarak uzmanlar, piyasalar tekrar aktif hale gelmedikçe fiyatın artmayacağını belirtiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Bu Altcoin İçin İşlemleri Askıya Alıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!