Bitcoin 48K $’a Dokundu, Terra Grafiği 100 $’ın Üzerinde Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Terra 100 doların üzerinde tüm zamanların en yüksek rekorunu kırdı, Waves bir günde %60’tan fazla artışla 50 doların üzerine çıktı.

Bitcoin’in son fiyat artışları son 24 saat içinde devam etti ve varlık aylardır ilk kez 48.000 $’a dokundu ve kısaca aştı. Çoğu altcoin sakinleşti, ancak Terra 100 doların üzerine çıktı ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin 48 bin dolara dokundu

Boğalar piyasada bir kale tuttuğu için son birkaç gün birincil kripto para birimi için oldukça olumluydu. Her şey bir hafta önce BTC 40.000 doların altına düşmeye yakınken başladı, ancak varlık saatler içinde 2.000 dolar ekleyerek oldukça kararlı bir şekilde toparlandı.

Birkaç günlük konsolidasyondan sonra, Bitcoin yeniden saldırıya geçti ve 25 Mart’ta 45.000 $’a ulaştı. Senaryo bir kez daha tekrarlandı ve Bitcoin, Pazar günü geç saatlerde ve Pazartesi başında yeniden yükselmeye başladı.

Günlük ölçekte 400 milyon doların üzerinde tasfiye bıraktıktan sonra, kripto para birimi yılın başından bu yana ilk kez yaklaşık 48.000 dolara yükseldi. İlk başta bu seviyeyi geçemedi, ancak boğalar saatler sonra bir kez daha kuzeye itti. Bu sefer BTC, üç ayın en yüksek seviyesini grafiklendirmek için kısa bir süreliğine 48.000 doları aştı.

Şu an itibariyle birkaç yüz dolar geri çekildi ve 47.500 dolar civarında duruyor. Bununla birlikte, piyasa değeri 900 milyar doların biraz üzerindedir.

Bitcoin 48K $’a Dokundu, Terra Grafiği 100 $’ın Üzerinde Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıktı! 3

Terra’nın Yeni ATH’si

Altcoinler, BTC’nin dünkü performansını da taklit etti ve her yerde kayda değer fiyat artışları oldu. Ancak şimdi çoğu sakinleşti.

Ethereum son 24 saat içinde %3 daha kazandı ve 3.400 doların üzerine çıktı. Bu, varlığın Ocak ayının başından bu yana en yüksek fiyat etiketi.

Binance Coin, Ripple, Cardano, Solana ve Avalanche da biraz yeşil renkte. Shiba Inu günde yaklaşık %5 artışta ve 0,00003 dolara yakın oturuyor. Buna karşılık, Polkadot ve Dogecoin küçük kayıplar verdi.

Terra, daha büyük sermayeli altcoinlerden en büyük kazanç sağlayandır. Luna %9 daha yükseldi ve 100 doların üzerine çıktı. Sonuç olarak, varlık bugün erken saatlerde 105 dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetti.

Waves, bir günde %60’lık bir artışın ardından ilk 100’den en çok yükseleni oldu. Sonuç olarak, WAVES 50 dolara dokundu. Loopring %16, Bileşik (%14) ve THORChain’den (%13) daha fazla kazanç elde edilir.

Kripto piyasa değeri biraz daha arttı ve şu anda 2.150 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor.

Bitcoin Bitcoin 48K $’a Dokundu, Terra Grafiği 100 $’ın Üzerinde Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıktı! 4

Bitcoin 48K $’a Dokundu, Terra Grafiği 100 $’ın Üzerinde Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıktı!
İki Haftalık %30 Artıştan Sonra, Ethereum için Sonraki Hedef Neresi?
Bitcoin’in 47 Bin Doların Üzerindeki Yükselişinin 3 Olası Sebebi!
Bitcoin 3 Ayın En Yüksek Seviyesine Çıkarken Kripto Piyasaları Günde 120 Milyar Dolar Ekliyor!
Chainlink 15 Doların Üzerine Çıktı, Likidite Arayışında Daha Yükseğe Çıkabilir mi?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bitcoin 48K $’a Dokundu, Terra Grafiği 100 $’ın Üzerinde Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıktı! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 48K $’a Dokundu, Terra Grafiği 100 $’ın Üzerinde Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıktı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!