Binance, CeFi ve DeFi entegrasyonu için Binance Bridge 2.0'ı piyasaya sürdü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kullanıcılar bu sayede varlıkları herhangi bir blockchainden BNB Chain’e köprüleyebilecek.

Kripto para borsası Binance, salı günü yaptığı açıklamada Binance Bridge 2.0’ın kullanıma sunulduğunu duyurdu. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, Binance uygulamasında listelenmeyen tokenlerin de dahil olduğu herhangi bir blockchaindeki varlıkları BNB Chain’e köprüleyebilecek. Binance’de listelenen köprülü tokenler fonlama veya spot cüzdanında saklanacak ve listelenmemiş köprülü tokenler ise yalnızca fonlama cüzdanına aktarılacak.

Kullanıcılar, standart para yatırma ve çekme özellikleri aracılığıyla yerel blockchainler ve BNB Chain arasında token köprüsü kurabiliyor. Binance ayrıca ileriki süreçlerde kullanıcıların tek bir tıklamayla bu tür bir dönüşümü kolaylaştırmasını sağlamak için mobil uygulamanın daha iyi bir sürümünü oluşturmayı planlıyor. Binance ürün müdürü Mayur Kamat konu hakkında şunları söyledi:

“Binance Bridge 2.0 ile beraber merkezi finansın bize sunduğu kusursuz kullanıcı deneyimini sunmaya devam ederken, merkeziyetsiz finansı da dünya çapında daha geniş bir kitleye erişilebilir hale getirebiliriz. PancakeSwap Mini uygulamasının muazzam bir şekilde yaygınlaşması da bunun çok güzel bir kanıtı.”

Binance ayrıca Binance Bridge 2.0’da yeni bir otomatik token dolaşım kontrol sistemi uyguladı. Borsa, sıcak cüzdanlardaki bir arabellek boyutu dışında, sarılı (wrapped) varlıklar olarak da bilinen sabitlenmiş token fazlalığını tutmayacak. Bunun yerine kullanıcılar sabitlenmiş tokenleri BNB Smart Chain’e çektiğinde, ek tokenler bastırılacak.

Şirket, diğer tüm dolaşımın da kullanıcılar tarafından orijinal blockchainlerden yatırılan yerel tokenlerle destekleneceğini belirtti. Kullanıcılar, sabitlenmiş tokenlerden orijinal tokenlere geri dönmek istediklerinde, sabitlenmiş tokenleri Binance’e yatırabiliyor ve orijinal tokenleri geri çekebiliyor. Eşzamanlı olarak fazla tokenler ise soğuk cüzdana süpürülüyor ve otomatik olarak yakılıyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, CeFi ve DeFi entegrasyonu için Binance Bridge 2.0'ı piyasaya sürdü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!