Deutsche Bank’a Göre NFT’ler Instagram İle Yayılabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deutsche Bank’a göre NFT‘ler ınstagram ile yayılabilir. Bir Deutsche Bank araştırma makalesine göre, Instagram’ın planlı desteğinin bir sonucu olarak NFT’ler daha yaygın hale gelebilir.

Deutsche Bank’a Göre NFT’ler Instagram İle Yayılabilir

Pazar günü, Deutsche Bank bir soruşturma raporu yayınladı. Makaleye göre, Instagram’ın beklenen desteğiyle NFT’ler daha yaygın hale gelebilir. Şirkete göre platform, NFT satın alma ve satma sürecini basitleştirerek giriş engellerini azaltacak. Daha önce bildirildiği gibi, büyük sosyal medya platformu Instagram’a NFT’lerin eklendiğini duyurdu.

Analize göre, NFT pazarı zaten “hiper büyüme modunda” ve geçen yıl yaklaşık 25 milyar dolara ulaşan ticaret hacmi, 2020’de öngörülen 95 milyon dolarlık toplam hacmin yaklaşık 250 katı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Deutsche Bank’a Göre NFT’ler Instagram İle Yayılabilir yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Deutsche Bank’a Göre NFT’ler Instagram İle Yayılabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!