Haftanın en çok değerlenen altcoin’leri | 21-27 Mart

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21-27 Mart tarihleri arasında en fazla değer kazanan altcoin’ler mercek altında. Hangi kripto para birimleri en çok kazandırdı?

Altcoin piyasasında hafta içinde neler yaşandı? En çok hangi altcoinler kazandırdı? Hangi altcoin ne kadar yükseldi?

Kripto para piyasasına ait güncel verileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. 21-27 Mart tarihleri arasında, en çok kazandıran altcoin bilgilerini bulabileceğiniz yazı başlıyor. Yazıda yer alan tüm sayılar, yazının yazıldığı andaki değerlerdir.

Piyasa değerine göre ilk 100 sırada bulunan kripto para birimleri arasından 7 günde en çok değerlenenler (27 Mart). Kaynak: CoinGecko

Zilliqa (ZIL)

Piyasa değerine göre ilk 100 sırada yer alan kripto para birimleri arasında en yüksek haftalık artışı Zilliqa (ZIL) yakaladı. CoinMarketCap verilerine göre ZIL, son 24 saatte yüzde 64,4 oranında yükselerek 0,088 dolar seviyesine ulaştı. Son 7 günde ise yüzde 100,9 oranında muazzam bir yükseliş kaydederek, bu haftanın en çok yükselen coini oldu.

Saniyede binlerce işlem gerçekleştirme becerisine sahip, yüksek verimlilik sunmak üzere tasarlanmış açık ve izne gerek duymayan bir blockchain ağı olan ZIL’in CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 1,243 milyar dolar.

Convex Finance (CVX)

Geçtiğimiz haftanın en çok yükselen ikinci tokeni Convex Finance (CVX). CoinGecko verilerine göre CVX, 24 saatte yüzde 14,6 son bir haftada ise yüzde 52,0 yükselerek 29,77 dolara yükseldi. Bu yükseliş CVX’i haftanın en çok yükselen ikinci tokeni yapıyor.

2021’de piyasaya sürülen, stabilcoinlere odaklanan, topluluk tarafından yönetilen merkezi olmayan bir değişim olan Curve üzerine inşa edilmiş, teşvik temelli bir DeFi projesi olan CVX’in CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 1,649 milyar dolar.

Ethereum Classic (ETC)

Bu haftanın en çok yükselen üçüncü coini Ethereum Classic (ETC). CoinGecko verilerine göre 24 saatte yüzde 3,2 düşen, ancak son bir haftada yüzde 37,7 yükselen ETC, 46,52 dolar seviyesine ulaştı.

Ana işlevi, merkeziyetsiz uygulamaları (DApps) barındırma ve destekleme yeteneğine sahip bir akıllı sözleşme ağı olan ETC’nin CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 6,233 milyar dolar.

Axie Infinity (AXS)

Bu haftanın en çok yükselen dördüncü tokeni Axie Infinity (AXS) oluyor. CoinGecko verilerine göre 24 saatte yüzde 3,8 düşen, ancak son bir haftada yüzde 27,7 yükselen AXS, 66,53 dolar seviyesine ulaştı.

Kısmen oyuncuları tarafından sahip olunan ve işletilen blockchain tabanlı bir ticaret ve savaş oyunu olan AXS’in CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 5,141 milyar dolar.

Cardano (ADA)

Geçtğimiz haftanın en çok yükselen beşinci coini Cardano (ADA). CoinGecko verilerine göre ADA, 24 saatte yüzde 0,5, son bir haftada da yüzde 26,1 yükselerek 1,14 dolara yükseldi. Bu yükseliş ADA’yı haftanın en çok yükselen beşinci coini yapıyor.

Cardano, akıllı sözleşmeler için halka açık bir blockchain platformu çalıştırmayı amaçlayan bir kripto para birimi ağı ve açık kaynaklı bir projedir. Cardano, akıllı sözleşmelerin, dApps meta verilerinin ve ana bloktaki diğer blok zincirlerin zincir üzerinde başlatılmasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

CoinmarketCap verilerine göre ADA, yaklaşık 36,438 milyar dolarlık piyasa değerine sahip.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Haftanın en çok değerlenen altcoin’leri | 21-27 Mart
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!