XRP, Avalanche, Polkadot Fiyat Analizi: 26 Mart Cumartesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Altcoin piyasası geçen hafta kayda değer kazanımlar kaydetti, ancak Bitcoin de bir direnç bölgesinde durduğundan birçoğu kendi grafiklerinde direnç seviyelerine ulaştı. Avalanche için yukarı doğru başka bir adımdan önce bir geri çekilme olası görünürken, XRP yükseliş trendinde olmaya devam etti.

XRP Analiz

XRP, Avalanche, Polkadot Fiyat Analizi: 26 Mart Cumartesi 4

Geçtiğimiz birkaç gün içinde, XRP, daha düşük zaman dilimlerinde bir yükseliş eğilimi önermek için grafiklerde bir dizi yüksek düşük kaydetti. Ayrıca, fiyat uzun vadeli bir kanalın orta noktasını (beyaz noktalı) geçerek önümüzdeki haftalarda daha fazla yükselişin görülebileceğini gösterdi.

0.849 $ direnç seviyesi Mart ayının en yüksek seviyelerini temsil ediyor ve XRP bu zirveleri aştı. Seviyeyi koruyamamış olsa da, yine de bir yükseliş gelişimiydi. Müthiş Osilatör, önceki günün satışına yanıt olarak sıfır çizgisinin altındaydı. OBV istikrarlı bir şekilde yükseliyor (daha düşükler) ve satın alma hacminin varlığını vurguladı.

Avalanche (AVAX) Analiz

AnalizXRP, Avalanche, Polkadot Fiyat Analizi: 26 Mart Cumartesi 5

Yükseliş bayrağının kırılmasının ardından, AVAX 80 dolardan 91 dolara yükseldi. Bununla birlikte, geçtiğimiz hafta fiyat, 91.6 dolar seviyesini inatçı bir direnç seviyesi olarak buldu. Son birkaç gün içinde fiyat da 85.2$ seviyesinin altına düştü ve talebi test etmek için 81$ alanına yönelebilir.

RSI, nötr 50’nin altına düştü ve bir kez daha düşmeden önce direnç olarak yeniden test etmenin eşiğinde görünüyordu, bu da devam eden kısa vadeli bir düşüş trendi gösterecekti. Chaikin Para Akışı da +0.05’in altına düştü.

Polkadot (DOT) Analiz

AnalizXRP, Avalanche, Polkadot Fiyat Analizi: 26 Mart Cumartesi 6

Şubat ayının sonlarında Polkadot, 14.05 dolardan 19.56 dolara keskin bir sıçrama gördü. Bu harekete dayanarak, bir dizi Fibonacci düzeltme seviyesi (sarı) çizildi. Yazım sırasında, fiyat %27,2 uzatma seviyesinden 21 $ olarak reddedilmişti. 21-$21,3$ alanı hala düşüş eğilimindeydi, ancak bu değişebilir ve DOT 23$’da bir sonraki uzatma seviyesine (%61,8) doğru yükselebilir.

MACD sıfır çizgisinin altında olmasına rağmen, bir yükseliş geçişi oluşturdu ve 21 doların bir kez daha direnç olarak yeniden test edilmesini görebilir. CVD’nin de satıştan satın alma baskısına geçtiği görüldü.

XRP, Avalanche, Polkadot Fiyat Analizi: 26 Mart Cumartesi
Kripto Analisti Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Üç Altcoin için Büyük Fiyat Uyarısı Verdi!
Terra’nın Bitcoin Alımları ve Son BTC Fiyat Artışı!
Ripple’ın Yöneticileri SEC’in ‘Oyunculuğuna’ Karşı Yaptırım Çağrısında Bulundu!
ApeCoin, Cardano, MATIC Fiyat Analizi: 25 Mart Cuma

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için XRP, Avalanche, Polkadot Fiyat Analizi: 26 Mart Cumartesi ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
XRP, Avalanche, Polkadot Fiyat Analizi: 26 Mart Cumartesi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!