Ünlü Kuaför NFT Sektörüne Dahil Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü kuaför NFT sektörüne dahil oldu. Tanınmış bir Türk kuaförü olan Şükrü Dudu, NFT işine girdiğini duyurdu.

Ünlü bir kuaför olan Şükrü Dudu, Twitter hesabından NFT koleksiyonunu lanse ettiğini açıkladı. Dudu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye ve dünyanın ilk kulübe bağlılık NFT’si olan “Şükrü Dudu Loyalty Club NFTs” 12 parçalık koleksiyonum Opensea’de sizlerle!”

Türkiye ve dünyanın ilk kulübe bağlılık NFT’si olan “Şükrü Dudu Loyalty Club NFTs” 12 parçalık koleksiyonum Opensea’de sizlerle!#NFT #NFTs #NFTCollection #NFTCollector #NFTCommunity #NFTGallery #metaverse #opensea #SukruDudu #SukruDuduBarbersClub #voilacard pic.twitter.com/Hz6jr2OSu7

— Sukru Dudu (@dudusukru) March 24, 2022

“Hatıra Olarak Müşterilerime Hediye Edeceğim”

Ünlü Kuaför NFT Sektörüne Dahil Oldu

Şükrü Dudu, Instagram hesabından NFT koleksiyonuyla ilgili şu bilgileri paylaştı:

“Geleceğin dünyasına bugünden hazırlanarak 30 yıldır benimle olan müşterilerime ithafen NFT koleksiyonu çıkardık. Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da ilk kuaför sadakat NFT’si olan koleksiyonun parçalarının uluslararası Pazaryeri opensea.io’dan ziyaret edebilirsiniz.

Hayallerimi gerçekleştirmek konusunda fikirlerime yön verip yardımcı olan bu NFT ve Metaverse dünyasındaki öncü isim, aynı zamanda da müşterim Orkun Bulut’a da teşekkür ederim.

Başlangıcını yaptığım bu koleksiyondaki eserleri satışa sunmayarak benim başarımdaki en büyük etken olan müşterilerime hatıra olarak hediye edeceğim.

Bu dünyada sürekli şekilde var olup, ileride ülkeme ve meslektaşlarıma fayda sağlayacak işlerle de hem konulara dikkat çekip hem de yardımda bulunacağım.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Ünlü Kuaför NFT Sektörüne Dahil Oldu yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Kuaför NFT Sektörüne Dahil Oldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!