NFT Hype’ı Yükseliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT hype’ı yükseliyor. Sektörde bilinen adıyla NFT’ler, kripto para ortamında hala en trend konulardan biri. Bazıları NFT’lerin modasının geçtiğini iddia etse de, yeni bilgiler durumun böyle olmadığını gösteriyor.

10 Dakikada 24 Milyon Dolar

En son düşüş sırasında, XCOPY olarak bilinen anonim bir kripto para birimi sanatçısı, sadece 10 dakikada 24 milyon dolar değerinde NFT sattı. Toplanan bilgilere göre bu gelirin büyük kısmı “MAX PAIN” olarak bilinen koleksiyondan geldi.

Uzmanlar, Cuma günü 10 dakika gibi kısa bir sürede 24 milyon dolarlık satın alma işleminin NFT çılgınlığının hala canlı ve iyi olduğunu kanıtladığına inanıyor.

7.500 parçadan oluşan koleksiyonun taban fiyatı şu an itibariyle 1.8 ETH.

NFT Hype’ı Yükseliyor!

 

XCOPY ise eşsiz bir NFT sanatçısı olarak kabul ediliyor. Geçen yıl, bir XCOPY NFT 7.10 milyon dolara satıldı ve NFT’yi en pahalı on NFT’den biri haline getirdi.

 

NFT Hype’ı Devam Ediyor

Edinilen bilgilere göre MAX PAIN koleksiyonunun basıldığı tarihte Ethereum fiyatı 3.108 dolar civarındaydı ve bu fiyattan toplam 7.394 NFT basıldı. Çıkarılabilecek miktar XCOPY ile sınırlı değildi, ancak darphane süresi 10 dakika ile sınırlıydı.

Sonuç olarak, NFT’lerin etrafındaki coşkunun azaldığı ve NFT’lerin ortadan kalkacağına dair bazı iddialara rağmen, veriler NFT‘lerin hala büyüdüğünü gösteriyor.

Çünkü NFT’lerin anlamı ve işlevi daha yaygın olarak anlaşılmaya başlandı. Sonuç olarak, daha fazla insan NFT kullanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

NFT Hype’ı Yükseliyor! yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFT Hype’ı Yükseliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!