LG Electronics iş alanlarına blockchain ve kriptoyu ekledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics, şirket ana sözleşmesine blockchain ve kripto parayı yeni iş alanları olarak ekledi.

Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics, şirket ana sözleşmesine blockchain ve kripto parayı yeni iş alanları olarak ekledi.

Güney Koreli yerel haber kaynaklarına göre LG, 24 Mart Perşembe günü düzenlenen yıllık genel toplantıda kriptoyla ilişkili iki ayrı hedef ekledi. Bu hedefler arasında “blockchain tabanlı yazılım geliştirmek ve satmak” ve “kripto paraların satışı ve aracılığı” yer alıyor, ki bu ikinci hedef, LG’nin bir tür kripto borsa kuracağı yönünde söylentilere yol açtı.

Şirketin kendi borsa veya platformunu kurma niyeti olup olmadığı sorulan LG sözcüsü, spekülasyonları hafifletmeye çalıştı. “Henüz bir şeye karar vermedik. Yalnızca genişçe iş alanlarımızdan bahsettik.”

LG’nin kriptoyla ilişkili pazar yeri oluşturacağı söylentileri, geçtiğimiz aylarda Bithumb CEO’su Heo Baek-young’ın borsanın “büyük bir şirketle” NFT pazar yeri geliştirmek için birlikte çalıştığını söylemesiyle ortaya çıktı.

Teknoloji üreticisi, NFT kullanımı ve entegrasyonu konusunda da yol kaydetti. Kakao’nun blockchain teknolojisi odaklı alt kuruluşu Ground X ile birlikte çalıştığını duyuran LG, NFT özellikli akıllı TV serisi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. LG, NFT temelli sanat eserlerine ilişkin daha fazla proje gerçekleştirmek amacıyla online sanat müzayede platformu Seoul Auction Blue ile iş birliği yaptı.

Bir başka Güney Koreli teknoloji şirketi olan Samsung da akıllı TV’ler için NFT platformu ve metaverse Decentraland’de kendi mağazasını başlattı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
LG Electronics iş alanlarına blockchain ve kriptoyu ekledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!