ApeCoin, Cardano, MATIC Fiyat Analizi: 25 Mart Cuma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin ve Ethereum kripto rallisine öncülük ettiği için altcoin piyasası daha düşük zaman dilimlerinde yükselişe geçti. Talep rallileri yönlendirdi ve daha düşük zaman dilimlerinde birçok altcoin için yükseliş piyasası yapıları kurulmuş gibi görünüyor. Apecoin bir istisnaydı ve önceki zirveleri geçemedi ve bir aralık oluşturdu gibi görünüyordu. Cardano ve MATIC daha fazla kazanç elde etmeye hazır görünüyorlardı.

ApeCoin (APE) Analiz

ApeCoin, Cardano, MATIC Fiyat Analizi: 25 Mart Cuma 4

ApeCoin, 14.5 $ direnç seviyesine yaklaşırken grafiklerde güçlü bir yükseliş yaşadı. Bu seviyeyi aşan bir kırılma, boğalar için cesaret verici olurdu. Ancak, bir ret görüldü ve fiyat da 13 dolar destek seviyesinin altına düştü ve onu dirence çevirdi. Fiyat ayrıca Hacim Profili Görünür Menzil’in Kontrol Noktasının altına 13.17 dolardan düştü.

Kısa vadede, APE için 11.8-12$ bölgesine bir kayma daha olasıydı. RSI, kısa vadeli düşüşün görülebileceğini belirtmek için nötr 50’nin altına düştü. Aroon göstergesi ayrıca güneye doğru bir hareketin sürdüğünü ve Aroon Down’ın (mavi) listelerde üst sıralara ulaştığını kaydetti.

Cardano (ADA) Analiz

kriptoparapiyasa PA 1 ADA 1 1024x582 1ApeCoin, Cardano, MATIC Fiyat Analizi: 25 Mart Cuma 5

Cardano, uzun vadeli bir düşen takozu geride bıraktı ve son birkaç gün içinde de 1 dolar seviyesini aştı. Bu seviye önemli bir teknik ve psikolojik direnç seviyesiydi.

Saatlik zaman diliminde ADA, madeni paranın 1,17 dolardan 1,1 dolara geri çekildiğini gören düşüş eğilimi (turuncu) gösterdi. Bunu gizli bir yükseliş sapması (beyaz) izledi. Genel olarak bu, önceki yükseliş trendinin yeniden başlamasının muhtemel olduğuna işaret ediyor. OBV tırmanırken, Supertrend göstergesi de bir satın alma sinyali verdi.

Polygon (MATIC) Analiz

kriptoparapiyasa PA 1 MATIC 1024x582 1ApeCoin, Cardano, MATIC Fiyat Analizi: 25 Mart Cuma 6

MATIC ayrıca RSI düşerken fiyat yükselirken düşüş eğilimi gösterdi. Ancak MATIC, 1.54$ seviyesinin üzerindeydi ve yükseliş piyasası yapısına sahipti. 1.63$ alanı ve 1.69$ seviyesi, aylık en yüksek seviyeyi temsil ediyor.

Chaikin Para Akışı ve Kümülatif Hacim Deltası yeşildi ve her ikisi de talebin mevcut olduğunu gösteriyordu.

ApeCoin, Cardano, MATIC Fiyat Analizi: 25 Mart Cuma
Ethereum: Olası Bir Düzeltmeye Rağmen Yükseliş Durumunun Potansiyelini Ölçmek
AVAX’ın Trendin Tersine Dönmesinden Önce Başka Bir Boğa Koşusu Olasılığının Değerlendirilmesi!
Tron, Decentraland, Axie Infinity Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe
Solana, Loopring, ApeCoin Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için ApeCoin, Cardano, MATIC Fiyat Analizi: 25 Mart Cuma ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ApeCoin, Cardano, MATIC Fiyat Analizi: 25 Mart Cuma
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!