Tron, Decentraland, Axie Infinity Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Analizlerde haftalık önemli bir tırmanışın ardından Tron, tekniklerinde aşırı alım pozisyonuna işaret ederken %38.2 Fibonacci seviyesinin üzerine çıktı.  

Ayrıca, Decentraland ve Axie Infinity, bir aylık trend çizgisi dirençlerinin üzerinde bir kırılma gördü ve kısa vadeli tekniklerinde aşırı alım okumaları ortaya çıkardı. 

Tron (TRX) Analiz

Tron, Decentraland, Axie Infinity Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe 4

Uzun vadeli direncine 0.129$’dan yaklaşmasından bu yana TRX, değerinin %60’ından fazlasını kaybetti ve 24 Ocak’ta altı ayın en düşük seviyesine geriledi. O zamandan beri, boğalar kademeli bir toparlanma sağladı.

%61.8 Fibonacci direnci, 0,05 $ tabanından tüm önemli yükseliş kurtarma girişimlerinden kaçındı. Bununla birlikte, trend çizgisi desteği (sarı, kesikli) sağlam kaldı. Son iki gün içinde, boğalar kritik %38.2 direncinin üzerinde bir kapanış buldu. Ayrıca, 20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA 200 EMA’yı (yeşil) geçti. Böylece 4 saatlik grafikte bir golden cross ortaya çıkıyor.

Basın zamanında, TRX 0,064 dolardan işlem görüyordu. RSI, 70 işaretine yakın aşırı alım bölgesini yeniden test etmek için yaklaştı. Buradan, olası bir geri dönüş, düşüş eğilimini teyit edecek ve kısa vadeli bir geri çekilmeye yol açacaktır.

Decentraland (MANA) Analiz

AnalizTron, Decentraland, Axie Infinity Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe 5

ATH’sinden inerken, MANA değerinin %70’inden fazlasını kaybetti ve 22 Ocak’ta 11 haftanın en düşük seviyesine ulaştı. O zamandan beri, 23 Mart’a kadar bir aylık trend çizgisi direncinde dirençle karşılaşan güçlü bir toparlanma gördü. 

Son zamanlarda yükselen kama kırılması, 2.3 $ seviyesinden sağlam bir canlanma gördü. Sonuç olarak, alt değer sadece son üç günde yaklaşık %11 arttı. Bu ralli ile boğalar, uzun vadeli trend çizgisi direncini desteğe çevirdi. Sonuç olarak, fiyat Bollinger Bantlarının üst bandının üzerinde gezinmeye devam etti.

Basın zamanında, MANA 2.59 dolardan işlem görüyordu. RSI 70 bölgesine yöneldi ve alt için aşırı alım durumunu doğruladı. Ayrıca, CMF anında destek olarak sıfır çizgisini sağladı ve boğaların lehine üstünlüğü onayladı. 

Axie Infinity (AXS) Analiz

AnalizTron, Decentraland, Axie Infinity Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe 6

Alt, değerinin yaklaşık %74.4’ünü (ATH’sinden beri) kaybettiğinden, geri çekilme aşaması 4 saatlik grafiğinde birden fazla aşağı kanal gördü. Sonuç olarak, AXS 24 Şubat’ta altı ayın en düşük seviyesine ulaştı. 

Bu serpinti sırasında, altcoin kritik 80 $ işaretini kaybederken, boğalar 42$ tabanını sağlam tuttu. Sonuç olarak, AXS o zamandan beri kademeli bir iyileşme gördü. En son ralli, boğalar geçen gün onu kırmadan önce iki aylık trend çizgisi direncinde bir engelle karşılaşan bir yukarı kanala (beyaz) işaret etti.

Basın zamanında, AXS 63.11 dolardan işlem gördü. RSI aşırı alım bölgesinin derinliklerindeydi ve kendisini kısa vadeli bir geri çekilme için konumlandırdı. Şimdi, altı haftanın en yüksek seviyesine dokunduğu için, buradan herhangi bir geri dönüş, 65 işaretinde test alanı bulabilir.

Tron, Decentraland, Axie Infinity Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe
Solana, Loopring, ApeCoin Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe
BTC Teknik Analizi: Bunlar Bitcoin’in 50 bin Dolara Giden Yoldaki Yukarı Yönlü İki Hedefi!
Dogecoin, ETC, Fantom Fiyat Analizi: 23 Mart Çarşamba
Kripto Hukuk Uzmanına Göre XRP Davasının Uzlaşması Çok Yakın Olabilir!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Tron, Decentraland, Axie Infinity Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tron, Decentraland, Axie Infinity Fiyat Analizi: 24 Mart Perşembe
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!