GameStop'un NFT pazar yeri beta olarak başlatıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GameStop, merkeziyetsiz kripto para borsaları için tasarlanan Ethereum layer-2 zk-Rollup protokolü Loopring’in çok beklenen NFT pazar yerine entegre edildiğini doğruladı.

GameStop, merkeziyetsiz kripto para borsaları için tasarlanan Ethereum layer-2 zk-Rollup protokolü Loopring’in (LRC) çok beklenen NFT pazar yerine entegre edildiğini doğruladı. Loopring Büyüme Başkanı Adam Browman, çarşamba günü paylaştığı blog gönderisinde GameStop NFT pazar yerinin beta sürümünün başlatıldığını duyurdu.

The future of #NFTs are here + they’re powered by #Ethereum’s second layer

Loopring L2 x @GameStop

Power to the players.
Power to the creators
Power to the collectors.#L222https://t.co/0gdvKLivfp

— Loopring‍☠️ (@loopringorg) March 23, 2022

Browman’a göre Loopring L2 ile iş birliği yapan GameStop, kitlelere dijital sahipliğe “ucuz, hızlı ve güvenli” erişim sunmayı hedefliyor. GameStop’ın “yeni küresel dijital ekonomilerin ön saflarında” yer alarak oyunculara, içerik üreticilerine ve koleksiyonerleri güçlendirmesi planlanıyor.

Brownman, Loopring L2’de layer-1’de ödenen gas ücretlerinin çok küçük bir kısmına, çoğu zaman 1 dolardan az ücrete NFT oluşturabileceğini açıkladı. Loopring zk-Rollup, kullanıcıların “en güçlü dijital mülkiyet haklarına sahip olmasını” sağlamak için Ethereum L1‘in kendi kendine saklama güvenliğini kullanıyor.

Beta kullanıcılar “bu devasa hız ve maliyet iyileştirmelerine” erişim sahibi olacak ve pazar yeri tam olarak başlatılmadan önce yatırma işlemi.

GameStop hisseleri, NFT ile ilgili duyurulara genellikle olumlu tepki veriyor. Gün içerisinde yüzde 15 değer kazanan GameStop, 141,35 dolara ulaştı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
GameStop'un NFT pazar yeri beta olarak başlatıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!