GINOA, NFT’de Dengeleri Değiştirmeyi Amaçlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GINOA,NFT’de dengeleri değiştirmeyi amaçlıyor. NFT ve Metaverse evreni, milyar dolarlık hacmi ve hızlı genişlemesiyle dikkat çeken yatırımcı dostu bir teknolojiye daha kavuştu. GINOA, NFT koleksiyonlarına ve Metaverse’e fiyat değerlendirme hizmetleri sağlayan bir yapay zekadır. Yatırımcıların en acil ihtiyaçlarından birini karşılayan bir yapay zeka olarak tanımlanmaktadır.

GINOA, endüstrinin “ilk ve tek NFT & Metaverse uzmanı” olarak yerini sağlamlaştırmaya çalıştığı için çok açık bir çalışma dinamiğine sahip olmasıyla bilinir. NFT koleksiyonunu oluşturan eserlerin geçmiş satış kayıtlarının yanı sıra özelliklerini oluşturan veri grubunu toplar, verileri makine öğrenmesi ilkelerini kullanarak analiz eder ve ortalama fiyatı hesaplar. Tüm bu hesaplamalar sonucunda yatırımcı, cari satış fiyatının ortalamanın üstünde mi yoksa altında mı olduğunu belirleyebilir. Ayrıca koleksiyondaki her ürün için yıllık yüzde verimini (APY) hesaplar. Teknik olarak GINOA, Ethereum ağından elde edilen verileri yorumlamak ve NFT koleksiyonlarındaki eserler için en iyi fiyatlandırmayı sağlamak için TensorFlow’u kullanır. Larvalabs ve Decentraland sistemlerinin kullanıcıları, işlem analitiği almak için Opensea’yı kullanabilir.

GINOA,NFT’de Dengeleri Değiştirmeyi Amaçlıyor

 

 

 

 

 

 

 

 

Şubat 2022’de şirket, yatırımcılara sağlanan sisteme ek olarak GINOA Token‘ı da kamuya açık hale getirdi. GINOA Token, açıklamasına göre “stake yoluyla ödüller kazanmak, diğer ağlar arasında NFT yapıları için bir köprü işlevi görmek ve taahhüt veya hızlı satış hizmetleri için NFT varlıkları ve jetonları sunmak” için kullanılabilir. Pancakeswap’ta GINOA Simgesi takas edilir. CMC ve Coinecko’nun ikisi de listeledi. Yakın gelecekte Bitget’te satışa sunulacak.

Şirketin gelecekteki niyetleri oldukça ilgi çekici. Raporlara göre GINOA yalnızca bir NFT uzmanı olmakla kalmayacak, aynı zamanda bir “Otonom NTF Trader” olmak için bir evrim sürecinden geçecek. Bu sistem, yatırımcılar adına en uygun fiyatlandırmayı seçmek ve alım satım işlemlerini gerçekleştirmek için yapay zekayı kullanacak; Algo ticaret botlarına benzer şekilde çalışacak ve kullanıcı yorumlarını ve piyasa verilerini analiz edecektir.

Ginoa.io CEO’su Samet Duman ise; “ GINOA’ya güvenimiz tam. Sektör, yepyeni bir yaklaşımla karşı karşıya ve bu sadece başlangıç.”  şeklinde açıklamalar yaptı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

GINOA, NFT’de Dengeleri Değiştirmeyi Amaçlıyor yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
GINOA, NFT’de Dengeleri Değiştirmeyi Amaçlıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!