FTX ve CoinShares yeni Solana ETP'si için güçlerini birleştirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CoinShares ve FTX, yeni bir fiziksel destekli Solana borsa yatırım ürünü başlatmak için güçlerini birleştirdi.

Avrupa’nın en büyük kripto yatırım şirketlerinden CoinShares ve kripto para borsası FTX, yeni bir fiziksel destekli Solana (SOL) borsa yatırım ürünü (ETP) başlatmak için güçlerini birleştirdi.

CoinShares FTX Physical Staked Solana adlı yeni ürün, CoinShares’in çarşamba günü yaptığı resmi duyuruya göre 1 milyon SOL çekirdek sermaye ile başlatılacak ve yatırımcılara yüzde 3 staking ödülü sunacak. Yeni kripto para ETP’si, FTX ve CoinShares’in ilk iş birliğini temsil ediyor.

[1/5] We are excited to announce that we’ve partnered with @FTX_Official and our first initiative is to launch a physically staked Solana ETP with SOL1mn seed capital, Staking Rewards of 3.0% p.a, and a reduced management fee of 0.0% p.a. pic.twitter.com/dCq5H2CH1c

— CoinShares ‍ (@CoinSharesCo) March 23, 2022

CoinShares’in 2022’de piyasaya sürdüğü dördüncü ETP olan CoinShares FTX Physical Staked Solana, Almanya’nın büyük dijital piyasası Xetra’da listelenecek. Ocak ayında CoinShares Physical Staked Tezos ETP ve CoinShares Physical Staked Polkadot ETP’yi piyasaya süren CoinShares, mart başlarında ise CoinShares Physical Staked Cardano ETP’yi başlatmıştı.

Önceki staked ETP’lere benzer olarak, yeni CoinShares FTX Physical Staked Solana da kendine özgü bir staking mekanizmasına sahip. Bu mekanizma, yönetim ücretini azaltıp coin hak sahipliğini artırarak, token ihraççılarının yatırımcılar ile staking ödüllerini paylaşmasına olanak sağlıyor.

CoinShares, duyuruda “Stake edilen coin’ler, saklandıkları güvenli saklama alanından taşınmıyorlar ve ETP her zaman yüzde 100 fiziksel destekli kalıyor,” diye belirtildi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX ve CoinShares yeni Solana ETP'si için güçlerini birleştirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!