Polkadot, XRP, Zcash, Dogecoin Fiyat Analizi: 22 Mart Salı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Altcoin piyasası, son saatlerde Bitcoin’in yükselişine iyi tepki verdi. Polkadot ve XRP önemli kısa vadeli seviyeleri geçerken, Zcash satın alma fırsatlarının ortaya çıkabileceği alanlar sundu. Dogecoin, önceki günün rallisinde olası bir talep eksikliğine işaret etti.

Polkadot (DOT) Analiz

Polkadot, XRP, Zcash, Dogecoin Fiyat Analizi: 22 Mart Salı 5

Polkadot, çizelgelerde yükselen bir kanal deseni (beyaz) oluşturdu. Fiyat, yol boyunca destek/direnç olarak kanalın orta noktasına (beyaz noktalı) saygı gösterirken, fiyat sürekli olarak üst ve alt sınırlar arasında sıçradığı için modelin bir geçerliliği vardı.

Göstergeler, son işlem seanslarında hacim göstergesinde yoğun alım hacmi ve fiyatta yukarı yönlü bir pompa olduğunu gösterdi. RSI, 70’in üzerinde aşırı alım bölgesine ulaştı ve hafifçe düştü, Stokastik RSI da düşüş yönlü bir geçiş oluşturdu. 19-19,2 dolarlık alanın yeniden test edilmesi bir satın alma fırsatı olabilir.

XRP Analiz

AnalizPolkadot, XRP, Zcash, Dogecoin Fiyat Analizi: 22 Mart Salı 6

XRP, geçen yıl Ağustos ortasından bu yana işlem gördüğü azalan bir kanalın orta noktasını geçti. Bu, özellikle geçen haftaki yükseliş trendiyle karşılaştırıldığında önemli bir gelişmeydi. Fiyat bir dizi daha yüksek dip kaydetti ve aynı zaman diliminde 0,84$ ile yerel bir yüksek seviyeyi geçti.

RSI, güçlü bir yükseliş momentumu göstermek için 61’deyken, OBV de istikrarlı bir şekilde tırmanıyor.

Zcash (ZEC) Analiz

AnalizPolkadot, XRP, Zcash, Dogecoin Fiyat Analizi: 22 Mart Salı 7

ZCash, uzun vadeli arz bölgesini 145$’da yenmek için 110$’ın en düşük seviyelerinden tırmanırken Mart ayında piyasada çok iyi bir performans sergiledi. Yazma sırasında 178.7 dolardan işlem görüyor ve hızla yükseliyordu.

Yakın vadede, 175 dolarlık alan ve 168 dolarlık alanın ZEC için talep bölgeleri olarak hareket etmesi beklenebilir. Yukarı yönde, güçlü direnç, dikkat edilmesi gereken seviye başına 191$ ile 190-200$ bölgesinde yer alıyor. Müthiş Osilatör ve MACD, güçlü bir yükseliş yükselişinden sonra son saatlerde geri çekildi, bu da bacağın aşağı doğru sadece daha yüksek bir zirveden önce bir geri çekilme olduğunu gösterdi.

Dogecoin (DOGE) Analiz

AnalizPolkadot, XRP, Zcash, Dogecoin Fiyat Analizi: 22 Mart Salı 8

0.1250 dolarlık alan (kırmızı kutu), son üç hafta içinde bir arz bölgesi görevi gördü. Yazının yazıldığı sırada, boğalar, bu alandaki satış emirlerini kırmak amacıyla fiyatları bu bölgeye yükseltmişti.

RSI, güçlü yükseliş momentumunu göstermek için 67’de kalsa ve Supertrend göstergesi bir satın alma sinyali vermiş olsa da, DOGE için kısa vadede yükseliş görünümünün dikkatli bir şekilde yumuşatılması gerekiyor. OBV, fiyat çizelgelerinde test etmesine rağmen yerel zirvelerin üzerine çıkamadı. Bu, rallinin satın alma baskısını kaybediyor olabileceğini düşündürdü.

Polkadot, XRP, Zcash, Dogecoin Fiyat Analizi: 22 Mart Salı
Cardano Fiyat Analizi: ADA Günlük %8 Yükselirken Tüm Gözler 1 Dolarda!
Binance Coin, Shiba Inu, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 22 Mart Salı
Bitcoin Fiyat Analizi: BTC, 44 Bin Dolarlık Reddin Ardından Kritik Kararla Karşı Karşıya!
İşte Bu Yüzden Stabilcoin’ler Yeni ‘Güvenli Liman’ Olarak Adlandırılıyor!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Polkadot, XRP, Zcash, Dogecoin Fiyat Analizi: 22 Mart Salı ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polkadot, XRP, Zcash, Dogecoin Fiyat Analizi: 22 Mart Salı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!