Grayscale, yeni bir akıllı sözleşme fonu başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ETH’nin dahil olmadığı bu fon, ADA, SOL, AVAX, DOT, MATIC, ALGO ve XLM akıllı sözleşme platformlarının varlıklarını içeriyor.

Dijital varlık yöneticisi Grayscale Investments, Ethereum hariç diğer bazı akıllı sözleşme platformlarına özel yeni bir kripto para fonu duyurarak yatırımcıların alternatif blockchain ağlarına karşı giderek artan ilgisinin altını çizdi.

The Grayscale Smart Contract Platform Ex-Ethereum Fund (GSCPxE) isimli bu fon, şirketin 18. yatırım ürünü olma özelliğine sahip ve içeriğindeki akıllı sözleşme platformu oranları da aşağıdaki gibi:

Cardano (ADA): %24,63
Solana (SOL): %24,27
Avalanche (AVAX): %16,96
Polkadot (DOT): %16,6
Polygon (MATIC): %9,65
Algorand (ALGO): %4,2
Stellar (XLM): %4,06

Grayscale ayrıca yeni fonun artık akredite yatırımcılara günlük abonelik için açık olduğunu açıkladı.

Sektörde artık Ethereum’dan daha yüksek verim kapasitesi ve işlem hızının yanı sıra daha düşük maliyetler sunduğunu savunan rakipler bulunuyor. DeFi LIama’dan alınan verilere göre şu anda Ethereum, DeFi protokollerinde kitlenmiş toplam değerin yaklaşık yüzde 55,4’ü oluşturuyor. Bu oran 2021’in Ocak ayında yaklaşık yüzde 96 seviyelerindeydi.

Son bir yılda hakimiyet oranı oldukça azalan Ehereum, kilitlenmiş toplam değer açısından en büyük DeFi platformu olma özelliğini koruyor. Kaynak: DeFi Llama

22 Mart itibariyle dünyanın en büyük dijital varlık yöneticisi Grayscale’in yönetim altındaki güncel yaklaşık 36 milyar dolarlık varlığı, Bitcoin (BTC)’nin zirveyi gördüğü zamanlarda 60 milyar dolara ulaşmıştı.

İlginizi Çekebilir: DCG, 250 milyon dolarlık Grayscale yatırım ürünlerini almayı planlıyor

Here’s a snapshot of Grayscale investment products as of March 21, 2022.
Visit our product tracker for daily updates: https://t.co/XOE44lKFHm$AAVE $ADA $AMP $BTC $BAT $BCH $COMP $CRV $ETH $ETC $FIL $LINK $LPT $LTC $MANA $MKR $SNX $SOL $SUSHI $UNI $XLM $YFI $ZEC $ZEN pic.twitter.com/Nal3Qg5Mm7

— Grayscale (@Grayscale) March 21, 2022

Cointelegraph’ın da bildirdiği gibi kurumsal yatırımcılar, Bitcoin spot fiyatı yüzde 30’a yakın gerilemiş olsa da 26,4 milyar doların üzerinde varlığa sahip Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) hisselerine geri dönüyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Grayscale, yeni bir akıllı sözleşme fonu başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!