Bitcoin Fonlarında Üst Üste İkinci Hafta Düşüş: Hafta İçerisinde 47 Milyon Dolarlık Para Çıkışı Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital varlık yöneticisi CoinShares tarafından paylaşılan verilere göre kripto para piyasasındaki kurumsal fonlardan geçtiğimiz hafta içerisinde net 47 milyon dolarlık para çıkışı oldu.

7-13 Mart arasındaki 110 milyon dolar çıkışın ardından üst üste ikinci hafta para çıkışı gerçekleşti.

CoinShares 21 Mart tarihinde Medium üzerinden yaptığı açıklamaya göre, son zamanlarda Kuzey Amerika’daki olumsuz havanın, Ukrayna-Rusya arasındaki savaş polemiğinin ve jeopolitik nedenlerden yaşanan gerginliğin bu para çıkışını etkilediğini düşünüyor.

Geçtiğimiz hafta bitcoin’den 32.8 milyon dolar, Ethereum’dan 16.6 milyon dolar para çıkışı oldu ancak çoğu altcoin’de geçen hafta girişler görüldü. Ripple’a 1.1 milyon dolar, Polkadot’a 800 bin dolar ve Solana’ya 700 bin dolar fon girişi gerçekleşti.

Bitcoin bu yıl, geçen hafta gerçekleşen çıkışın yarısı olan 33 milyon dolar ile bu yılki en büyük 2. çıkışını yaşadı. Son iki haftada toplam 101 milyon dolarlık bitcoin fonu çıkışı gerçekleşti ancak bu yıl içinde bitcoin fonlarına yapılan yatırımlar hala 64 milyon dolar artıda bulunuyor.

Ancak Ethereum tarafında durumlar biraz daha olumsuz. Ethereum fonlarında bu hafta yaşanan 17 milyon dolarlık çıkış ile bu yıl toplamda 150 milyon dolara yakın küçülme gerçekleşti.

 

Bitcoin Fonlarında Üst Üste İkinci Hafta Düşüş: Hafta İçerisinde 47 Milyon Dolarlık Para Çıkışı Oldu isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Fonlarında Üst Üste İkinci Hafta Düşüş: Hafta İçerisinde 47 Milyon Dolarlık Para Çıkışı Oldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!