XRP Fiyatı %25 Kazanç Sağlıyor; Ripple Boğaları Geri Döndü mü?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

XRP fiyatı, boğaları destekleyen patlayıcı bir hareket olasılığını düşündüren bir alt dönüş düzeni oluşturdu. Dahası, Ripple bu rallinin başladığını öne sürerek kalıbı çoktan ihlal etti. İlgilenen yatırımcıların, gelen hareketten yararlanmak için çok önemli bir destek seviyesinin yeniden test edilmesine çok dikkat etmesi gerekiyor.

Ripple Boğaları Mücadeleye Geri Döndü

XRP fiyatı, bir yükseliş trendinin başladığını gösteren ters bir baş ve omuz modeli oluşturdu. Bu teknik oluşum, değişen derinliklerde üç vadi içerir. Merkezi eğim genellikle yanal olandan daha derindir ve baş olarak adlandırılır. Başın her iki tarafındaki daha kısa vadilere omuzlar denir.

Bu vadilerin zirvelerini birleştirmek, kopuşu belirlemede faydalı olan bir boyun çizgisinin oluşmasına neden olur.

Bu kurulum için %25 hedefi, boyun çizgisi ile başın en alt noktası arasındaki mesafe eklenerek elde edilir. Bu ölçümün kırılma noktasına eklenmesi, 1 dolarlık bir hedef verir. İlginç bir şekilde, Ripple 19 Mart’ta boyun çizgisini çoktan aştı ve devam etme olasılığını gösteriyor.

Boyun çizgisinin yeniden testi devam ederse, kenarda kalan yatırımcılar veya alıcılar düşüşleri satın almaya başlayabilir ve havale jetonunun %25 artmasını ve 1 dolarlık psikolojik seviyeyi yeniden test etmesini bekleyebilir.

XRP Fiyatı %25 Kazanç Sağlıyor; Ripple Boğaları Geri Döndü mü? 3

Teknik bir bakış açısıyla ortaya konan yükseliş tezi, arz dağılımı metriği tarafından desteklenmektedir. Bu endeks, tutulan token sayısına göre ayrılan XRP cüzdanlarını takip eder.

Bu zincir üstü gösterge, 10.000.000’den fazla XRP jetonu tutan balinaların biriktiğini gösteriyor. Bu kategoriye ait cüzdan sayısı 317’den 335’e yükseldi.

Geçen ay, XRP fiyatının niyetlerini ve yükseliş beklentilerini ortaya koyan toplam 18 yeni balina katıldı. Bu nedenle, piyasa katılımcıları, havale jetonunun önümüzdeki günlerde veya haftalarda büyük bir sıçrama görmesini bekleyebilirler.

XRP XRP Fiyatı %25 Kazanç Sağlıyor; Ripple Boğaları Geri Döndü mü? 4

Yükseliş görünümünden bağımsız olarak, bazen kırılma yeniden testte tutunamaz ve daha düşük kayar. Böyle bir görünüm mümkündür ve iyimser görünümü tehdit edebilir. Bununla birlikte, ayılar XRP fiyatını sağ omuzun altında (0,740 $) daha düşük bir dip üretmek için zorlarsa, yükseliş tezi geçersiz sayılacak.

Böyle bir durumda yatırımcılar, Ripple fiyatının düşmesini ve 0,702 dolar civarında destek bulmasını bekleyebilir. Burada alıcılar, ters baş ve omuz düzeninin geçersiz kılınmasına rağmen yükseliş trendine bir kez daha şans verebilir.

XRP Fiyatı %25 Kazanç Sağlıyor; Ripple Boğaları Geri Döndü mü?
Ethereum Fiyat Analizi: ETH, Haftalık %15’lik Kazançların Ardından Düzeltme Yapabilir mi?
AVAX: Bir Boğa Koşusunun veya Başka Bir Boğa Tuzağının Başlangıcı Durumunu Değerlendirme
Uniswap, Bu Nedenlerle Rallisini Başlatmaya Hazır!
Bitcoin 42K Dolara Dokundukça Kripto Piyasaları Günde 80 Milyar Dolar Ekliyor!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için XRP Fiyatı %25 Kazanç Sağlıyor; Ripple Boğaları Geri Döndü mü? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
XRP Fiyatı %25 Kazanç Sağlıyor; Ripple Boğaları Geri Döndü mü?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!