Haftanın en çok değerlenen altcoin’leri | 14-20 Mart

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14-20 Mart tarihleri arasında en fazla değer kazanan altcoin’ler mercek altında. Hangi kripto para birimleri en çok kazandırdı?

Altcoin piyasasında hafta içinde neler yaşandı? En çok hangi altcoinler kazandırdı? Hangi altcoin ne kadar yükseldi?

Kripto para piyasasına ait güncel verileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. 14-20 Mart tarihleri arasında, en çok kazandıran altcoin bilgilerini bulabileceğiniz yazı başlıyor. Yazıda yer alan tüm sayılar, yazının yazıldığı andaki değerlerdir.

Piyasa değerine göre ilk 100 sırada bulunan kripto para birimleri arasından 7 günde en çok değerlenenler (20 Mart). Kaynak: CoinGecko

Xido Finance (XIDO)

Bu haftanın en çok yükselen tokeni Xido Finance (XIDO) oluyor. CoinGecko verilerine göre XIDO, 24 saatte yüzde 41,1 düşen, ancak son bir haftada yüzde 38,5 yükselen XIDO, 36,63 dolar seviyesine ulaştı.

Yeni nesil farming platformu olan XIDO’nun, CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 1,037 milyar dolar.

THORChain (RUNE)

Bu haftanın en çok yükselen ikinci tokeni THORChain (RUNE). CoinGecko verilerine göre RUNE, 24 saatte yüzde 2,1, son bir haftada ise yüzde 38 yükselerek 9 dolara yükseldi.

THORChain teknolojisine güç sağlayan ve networkun güvenliğini yerine getirmek için gereken ekonomik teşvikleri uygulayan RUNE’in, CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 2,707 milyar dolar.

Ethereum Classic (ETC)

Bu haftanın en çok yükselen üçüncü coini Ethereum Classic (ETC). CoinGecko verilerine göre ETC, 24 saatte yüzde 19,9, son bir haftada ise yüzde 37,5 yükselerek 36,22 dolara yükseldi.

Ana işlevi, merkeziyetsiz uygulamaları (DApps) barındırma ve destekleme yeteneğine sahip bir akıllı sözleşme ağı olan ETC’nin, CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 4,852 milyar dolar.

The Graph (GRT)

Bu haftanın en çok yükselen dördüncü tokeni The Graph (GRT) oluyor. CoinGecko verilerine göre GRT, 24 saatte yüzde 2 düşen, ancak son bir haftada yüzde 28,8 yükselen GRT, 0,41 dolar seviyesine ulaştı.

Hem DeFi hem de daha geniş ölçekteki Web3 ekosisteminde yer alan uygulamalara güç sağlayan IPFS ve Ethereum gibi ağlarda veri sorgulamak için kullanılan indeksleme protokolü GRT’nin, CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 2,532 milyar dolar.

Synthetix Network Token (SNX)

Bu haftanın en çok yükselen beşinci tokeni SNX oluyor. CoinmarketCap verilerine göre SNX, 24 saatte yüzde 3 düşen, ancak son bir haftada yüzde 28,3 yükselen SNX, 5,38 dolar seviyesine ulaştı.

Farklı özelliklerdeki kripto ve kripto dışı varlıklara blockchain üzerinde işlem yapma olanağı sağlayan merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü SNX’in, CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 1,160 milyar dolar.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Haftanın en çok değerlenen altcoin’leri | 14-20 Mart
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!