Ünlü Kripto Analistine Göre Terra, Algorand, THORchain ve İki Altcoin için Önümüzde Neler Var?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Üst düzey bir analist, pazara potansiyel giriş noktaları için beş popüler altcoin kripto varlığına bakıyor.

Yeni bir videoda, kripto analisti Altcoin Sherpa, THORChain (RUNE) etrafındaki işlem hacmini beğendiğini ancak yeni bir pozisyon almadan önce fiyat düşüşünü beklemeyi planladığını söyledi.

“Çılgın bir hacim geliyor. Ekim’den bu yana en yüksek hacim ve 3 dolardan 12 dolara çıktığı Ağustostan bu yana gerçekten daha fazla.

200 günlük EMA’yı [üstel hareketli ortalama] çevirdi ve ayrıca bu SR [destek/direnç] seviyesini uzun süre destek görevi gören 6.50 dolar civarında çevirdi. Ve aslında ilk seferde kırdı, ki bu etkileyici. Bence bir sonraki direnç seviyesi 8,50 dolar olmalı.

Bu seviyede özlemi düşünmezdim. Bence geri çekilmeyi beklemek daha iyi. Aramak isteyebileceğiniz bir alan yüksek altılar… RUNE, dip almayı düşünebileceğim bir alan.”

Analist, bir dizi merkezi olmayan sabit paranın temelini oluşturan halka açık bir blok zinciri protokolü olan Terra’ya (LUNA) geçerek, altcoinin hem yakın hem de uzun vadede iyi göründüğünü düşünüyor.

“LUNA, piyasanın geri kalanına kıyasla daha düşük zaman diliminde gerçekten yükseliş gösteren birkaç kripto paradan biri.

Yine de ilginç bir direnç alanında. Bu 100 dolarlık alan civarında potansiyel bir çift tepe noktasına ulaştı, bu bir tür psikolojik alan.”

Sherpa’nın izleme listesinde bir sonraki çok zincirli likidite merkezi Kyber Network Crystal (KNC). Tüccar, pazarın çoğu konsolide olurken KNC’nin kendi elinde olduğunu gözlemliyor.

“Bu, uzun zamandır radarımdaydı. Piyasanın geri kalanı sadece damping yaparken gerçekten güçlü bir şekilde yükseliyordu. Bu her zaman bir şeyin gerçekten güçlü olduğunun bir işaretidir…

3,50 ila 4 dolar civarında çok tehlikeli bir bölgeye giriyor.

Bu, 2021’in başlarında zaten kullanılmaya başlanan büyük bir tedarik bölgesi.”

Kripto analisti daha sonra merkezi olmayan blok zinciri endeksleyicisi The Graph’ı (GRT) inceleyerek satış hacminin geçen Ekim’den bu yana bu kadar yüksek olmadığını ve GRT için önemli bir çizgi olarak 0.28 $’ı vurguladığını belirtti.

Ünlü Kripto Analistine Göre Terra, Algorand, THORchain ve İki Altcoin için Önümüzde Neler Var? 2

“Bu kilit bir seviye, bu destek alanı. 2021’in başlarında bu büyük koşudan önceki son alandı.

Burası [aynı zamanda] tüm Aralık ve Ocak ayı boyunca üssünü oluşturduğu yer. Bazı güçlü alımların gelmesiyle bir kez daha o bölgeye ulaştı.

Kısa vadede, burası dip satın almak için iyi bir [yer].”

Trader’ın listesindeki sonuncu token Algorand’dır (ALGO). ALGO’nun son birkaç aydaki fiyat düşüşünü izledikten sonra 0,69 dolar civarındaki mevcut değerlemenin iyi bir giriş noktası olabileceğini düşünüyor.

“Bence bu, bıçakla yakalanmak için ilginç bir alan çünkü risk oldukça yüksek. Herhangi bir yüksek zaman dilimi bu düşük seviyelerin [yaklaşık 0,65 dolar] altında kapanır, muhtemelen sadece kesebilirsiniz.

Bana ilginç geliyor çünkü oynaklık gerçekten öldü. En azından kısa vadede, çoğu satışın yapıldığını hayal ediyorum.

Çok büyük bir şeyi hedeflemezdim, ancak bu düşük seviyelerden %10’luk bir hareketin kesinlikle mümkün olduğunu düşünüyorum.”

Ünlü Kripto Analistine Göre Terra, Algorand, THORchain ve İki Altcoin için Önümüzde Neler Var?
40 Bin Doları Geri Aldıktan Sonra Bitcoin İçin İki Muhtemel Senaryo!
ETH Fiyat Analizi: Bu, Ethereum İçin Bir Sonraki Önemli Direnç
Avalanche, Bitcoin Cash, Flow Fiyat Analizi: 17 Mart Perşembe
Bu, Polkadot’un Önümüzdeki Aylarda İyileşmesine Bir Engel Mi?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ünlü Kripto Analistine Göre Terra, Algorand, THORchain ve İki Altcoin için Önümüzde Neler Var? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Kripto Analistine Göre Terra, Algorand, THORchain ve İki Altcoin için Önümüzde Neler Var?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!