SHIBA INU’YA OLUMLU KARAR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orta Doğu kripto para borsası Rain, bir kripto para kaynağına sitenin kısa süre içinde Shiba Inu’yu (SHIB) listeleyeceğini doğruladı. Rain, SHIB’nin arka uç sistemlerine yerleştirildiğini ancak kullanıcıların henüz onunla ticaret yapmasına izin verilmediğini belirtti.

Shiba Inu Rain’de listeleniyor mu?

Rain’in bir sözcüsü Watcher Guru’ya “Shiba Inu sitemizde listelendi” dedi. Henüz işlem gören bir madeni para değil, ancak özel personelimiz bunu yapmak için çok çalışıyor.” SHIB’nin ne zaman listeleneceği söz konusu olduğunda, sözcü temkinli davrandı ve belirli bir lansman tarihi belirtmedi. ” Ne yazık ki, Shiba Inu ticaretinin ne zaman başlayacağı konusunda belirlenmiş bir tarih yok.”dedi.

Gm! #ShibArmy ✨✨✨💛 pic.twitter.com/5UKdbB6Mzu

— MILKSHAKE (@shibainuart) March 17, 2022

Bahreyn, Kuveyt, Umman, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri sakinleri Rain borsasında işlem yapabilirler. Borsa 1,9 milyar dolardan fazla işlem gerçekleştirdi. Platform ayrıca Orta Doğu’da şubeler kurmayı ve komşu ülkelerdeki ticaret faaliyetlerini genişletmeyi amaçlıyor.

Shıb hala birçok platformda mevcut

SHIB’yi listelemede başarılı olursa, Shiba Inu’nun gemide bulunduğu 100. ticaret platformu olacak. Geçen ay, Vivid Money, daha önce Coinnewstr‘de bildirdiğimiz gibi, kripto para birimini listeleyen 99. borsa oldu. Ancak geçen yıl, Avrupa’nın önde gelen kripto para borsası Bitstamp, Shiba Inu’nun platformuna eklendiğini açıkladı. Bitstamp ise “teknik bir zorluk” nedeniyle müşterilerin SHIB ticareti yapmasına izin vermedi, ancak sorun çözüldüğünde tokenin platforma ekleneceğini belirtti. Bitstamp’ın resmi olarak Shiba Inus ticaretine başlaması an meselesi olacak.

Bitstamp, SHIB için Rain’den önce ticarete başlarsa, bunu yapan 100. platform olacak. Şu anda sadece Avrupa’nın Bitstamp’ı ve Orta Doğu’nun Rain Exchange’i 100. sıra için yarışıyor. Shiba Inu şu anda dünya çapında 99 farklı kripto pazarında listeleniyor. Yatırımcılar, Robinhood’un SHIB’yi listeleyen 100. platform olacağı duyurusunu sabırsızlıkla bekliyorlar. Dünyanın en büyük borsası ise tam tersi yönde ilerliyor gibi görünüyor. Ayrıca, çok beklenen “kripto cüzdanlarını” piyasaya sürdükten sonra Robinhood’un Shiba Inu’yu listeleyebileceğine dair spekülasyonlar yayılıyor. Ancak bunların hiçbiri doğrulanmadı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  

SHIBA INU’YA OLUMLU KARAR yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SHIBA INU’YA OLUMLU KARAR
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!