LUNA Fiyat Tahmini: %0,23 Fibonacci Geri Çekilme Seviyesini 87,0 Dolardan Zorluyror

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LUNA fiyatı, 85,0 dolar ve 95,0 dolar gibi dar bir aralıkta konsolide olmaya devam ediyor. Yatırımcılar, bir sonraki yönlü temeli oluşturmak için bazı katalizörler arıyorlar.

– LUNA fiyatı Perşembe günü dar bir aralıkta düşük işlem görüyor.

– LUNA için daha fazla zorluk, 0,87 ABD dolarından %0,23 Fibonacci düzeltme seviyesinin altında.

– RSI düşüş eğilimi, aşağı yönlü momentum için yankılanıyor.

Günlük grafikte, LUNA fiyatı 43.49$’lık dip seviyelerinden yaklaşık %140’lık bir yükselişin ardından 104.66$’lık rekor zirvelerde bir nefes aldı. Fiyat, 21 Ocak’tan bu yana %13’lük düşüşle 11 Mart’ta tek günlük en büyük düşüşü kaydetti.

Şimdi, %0.23 Fibonacci düzeltme seviyesinin altına bir düşüş, alıcıları geri planda tutacaktır. Yoğun satış baskısı, fiyatı psikolojik 80.0 $ seviyesinde %0.38 Fibonacci düzeltmesine doğru sürükleyecektir.

Fiyat 50 günlük SMA’nın (Basit Hareketli Ortalama) 75,55 doların altına düşerse satış baskısı daha da yoğunlaşacak. Bu durumda LUNA fiyatı 0,70$ işaretini tekrar ziyaret eder.

Diğer taraftan, satın alma emrindeki bir artış, fiyatı seansın en yüksek seviyesi olan 90.0$’a doğru geri itecektir. Ayrıca, belirtilen seviyenin üzerinde belirleyici bir kapanış, kritik 100.0$ seviyesini yeniden yakalayacaktır.

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, fiyat daha yüksek seviyelere çıktığı için 28 Şubat’tan bu yana düşüş eğilimi gösteriyor. Göstergedeki bir düşüş, çiftte daha fazla olumsuzluk getirecektir.

MACD: MACD, orta çizginin üzerinde aşağı yönlü bir geçişle işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

LUNA Fiyat Tahmini: %0,23 Fibonacci Geri Çekilme Seviyesini 87,0 Dolardan Zorluyror yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
LUNA Fiyat Tahmini: %0,23 Fibonacci Geri Çekilme Seviyesini 87,0 Dolardan Zorluyror
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!