Beşiktaş, Kripto Varlık Platformu Rain İle Anlaşmaya Vardı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye piyasasına yeni giren bir kripto varlık şirketi olan Rain, Beşiktaş ile bir gömlek sandığı sponsorluğu ve bir güney tribün sponsorluğu anlaşması yaptı.

Konuyla ilgili olarak KAP’a yapılan açıklama şu şekilde:

Firmamız ile Rain Yazılım ve Ticaret A.Ş. arasında yapılan görüşmeler neticesinde 16 Mart 2022 tarihinden 2023-2024 sezonunun sonuna kadar Güney Tribün Sponsorluğu ve 2022-2023 sezonundan başlayarak sezon sonuna kadar devam etmektedir. 2023-2024 sezonunda Jersey Sandık Sponsorluğu kapsamında Şirketimize toplam 12.250.000 Euro + KDV ödemesi için anlaşmaya varılmış olup, toplam 12.250.000 Euro ödemesi için anlaşma sağlanmıştır.

besiktas-rain

“Beşiktaş’ın Rain’e büyük katkısı olacak”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi düzenlediği basın toplantısında, “Futbol ekonomisindeki değişimlere ayak uydurabilen kulüpler ayakta kalacak” dedi. Göğüs sponsorumuz Rain ile iki yıl birlikte olacağız.  Rain, tribünlerimizden birinin adını verdik. Beşiktaş’ın Rain’e önemli katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

“Beşiktaş ile olmaktan dolayı mutluyuz”

Rain’in kurucu ortağı Joseph Dallago, “Beşiktaş bizim için gerçekten harika bir partner” dedi. Birlikte olmaktan mutluyuz. Beşiktaş, uzun ve şanlı bir geçmişe sahip güvenilir bir kulüp. Birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz için mutluyuz.

“Rain için yeni bir sayfa açıldı.”

Rain Türkiye CEO’su Mehmet Çamır, “Bu anlaşmanın Türk futbol tarihinde önemli bir yere sahip olacağına inanıyoruz” diyerek, şöyle devam etti:

Bu anlaşma ile Rain de yeni bir sayfaya giriyor. Türkiye’ye olan inancımız ve Türkiye’nin bu alanda benzersiz bir konuma sahip olduğuna inanıyoruz. Gençler yeni finansal kaynaklara kısa sürede alışabilirler. Bu nedenle başlamak istiyoruz. Türkiye’den Rain’in yükselen hikayesi. Finans sektörünün güvenini güçlendirmek için Beşiktaş’la birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağız.

Başkan Çebi, Beşiktaş’ın taraftar tokeni verip vermeyeceği sorusuna, “Beşiktaş‘ın adına yatırım yapacakların zarar görmesini istemediğimiz için bu konuda hassas ilerlediklerini ve bundan dolayı sürecin uzayabileceğini belirtti.

Son olarak Çamır, Rain Beşiktaş anlaşmasının taraftarlara yakında faydalar sağlayacağını belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Beşiktaş, Kripto Varlık Platformu Rain İle Anlaşmaya Vardı! yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Beşiktaş, Kripto Varlık Platformu Rain İle Anlaşmaya Vardı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!