Balinalar Bu Altcoine Hücum Ediyor! Bir Haftada Yüzde 25 Arttı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto analitik firması Santiment tarafından verilen istatistiklere göre, merkezi olmayan finans sistemi Aave (AAVE), yatırımcılar ve balinalar 70.000 token biriktirirken %26 arttı.

Balinalar Bu Altcoin’i Biriktiriyor

Kripto analitik firması Santiment’e göre, balinalar ve yatırımcılar bu kripto para birimini iki aydır alıyor ve bu süre zarfında 10.7 milyon dolar değerinde 70.000 AAVE biriktirdi.

AAVE’nin fiyat hareketi, aşağı yönlü piyasanın olumsuz koşullarına rağmen yakın zamanda ralli yapan Luna ve Rune gibi dijital varlıklarla çok benzer.

#Aave has jumped +9% in the past 24 hours, and +26% in the past week. A key aspect working in the 54th largest #crypto asset’s favor is the fact that key sharks & whales have collectively accumulated 70,000 $AAVE the past 2 months, worth $10.7m. 🤯https://t.co/ydOQ8mWnVt pic.twitter.com/cJmFkJwoqq

— Santiment (@santimentfeed) March 17, 2022

Santiment verilerine göre, 152.000 dolardan 1.52 milyon dolara kadar olan adreslerin birikmesi, artışın ana itici gücü oldu.

Son iki ayda bahsi geçen adresler 10.7 milyon AAVE toplayarak özel yatırımcı talebinin arttığını gösteriyor.

Yüzde 26 Fiyat Artışı

Popüler altcoin Aave’nin (AAVE) fiyatı, balinaların ve yatırımcıların ona akın etmesi sonucu arttı. Öyle ki popüler altcoin, geçtiğimiz hafta %26 kazançla güçlü bir hafta geçirdi.

CoinMarketCap verilerine göre, Aave (AAVE) yazı yazılırken son 24 saatte yüzde 7,03 artışla 153 dolardan işlem görüyor.

AAVE Teknik Analiz

AAVE fiyatı 50 günlük hareketli ortalamayı kırdığı için, Göreceli Güç Endeksi ve Üstel Hareketli Ortalama gibi çoklu teknik göstergelere göre, varlık şu anda bir trend kayması sürecinde.

Genellikle varlığın mevcut durumunu yansıtan RSI’ye gelince, 50 değerinin üzerinde “yükseliş” bölgesinde hareket ediyor. Ancak 60’a yaklaşırken, gösterge henüz “aşırı alım” bölgesinden uzakta duruyor.

Eskiden ETHLend olarak bilinen Aave, kullanıcıların kripto para birimleri ödünç vermelerine ve ödünç almalarına olanak tanırken aynı zamanda likidite havuzlarına yatırım yaparak gelir elde etmelerini sağlayan bir platformdur. Ticaret çiftlerine ve takaslara likidite sağlamak için kullanıcılar ödüllendirilir.

Daha fazla kullanıcı fonlarını likidite havuzu ve stake etme gibi daha istikrarlı seçeneklere yeniden dağıttıkça, platformun popülaritesi DeFi endüstrisinin patlayıcı büyümesinden sonra arttı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Balinalar Bu Altcoine Hücum Ediyor! Bir Haftada Yüzde 25 Arttı yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balinalar Bu Altcoine Hücum Ediyor! Bir Haftada Yüzde 25 Arttı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!