Paxful, Bitcoin 2022 konferansına 500 adet ücretsiz bilet dağıtacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paxful, Bitcoin eğitimini ve finansal okuryazarlığı teşvik etmek için Built With Bitcoin Vakfı ve Miami belediye başkanı Francis Suarez ile ortaklık kurdu.

Dijital ödeme platformu Paxful, Bitcoin (BTC) ve finansal okuryazarlık merkezli yeni bir eğitim girişimini geliştirilmesi adına Built With Bitcoin Vakfı ve Miami belediye başkanı Francis Suarez ile işbirliği yaptı.

Bu girişim çerçevesinde Miami’de yetersiz hizmet alan küçük topluluklardaki finansal okuryazarlığı geliştirmeye yönelik yerel kolej ve üniversitelere, Bitcoin 2022 konferansına ücretsiz bilet dağıtılacak. Yaklaşık 500 öğrenci ve vatandaş, 6-9 nisanda Miami Beach Kongre Merkezi’nde yapılması planlanan konferansa katılmak için bu biletleri alabilecek.

Konferansa genel giriş biletleri şu anda 899 dolara satılıyor.

I just know that @nayibbukele, @jackmallers, @allenf32 and I are all trying to outdo each other for big surprises at @TheBitcoinConf.

— Samson Mow (@Excellion) March 16, 2022

Bu yılki konferansın konuşmacıları arasında Salvador başkanı Nayib Bukele, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, ABD senatörü Cynthia Lummis, girişimci Peter Thiel ve Ark Invest’ten Cathie Wood gibi önemli isimler yer alıyor. Ayrıca onlarca Bitcoin influencer’ı, yatırımcısı ve girişimcisi de bu üç günlük etkinlikte önemli rol oynayacak.

Söz konusu bilet çekilişine, belediye başkanı Suarez’in bir araya getirdiği portföy ekibi Venture Miami öncülük ediyor.

Tyler Winklevoss ve Anthony Pompliano gibi kripto influencer’lerinden Bitcoin hakkında bilgi alan belediye başkanı Suarez, ikinci döneminde BTC’nin yaygınlaşmasını birinci öncelik haline getirmiş gibi görünüyor. Maaşının bir kısmını BTC olarak alan Suarez, aralık ayında aldığı ödemenin bir kısmıyla BTC almayı planladığını da açıkladı.

I’m going to take my next paycheck 100% in bitcoin…problem solved! @Sarasti can you help? https://t.co/v4YdPZ0tYc

— Mayor Francis Suarez (@FrancisSuarez) November 2, 2021

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Paxful, Bitcoin 2022 konferansına 500 adet ücretsiz bilet dağıtacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!