Paribudan Para Çekme Limiti Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paribu Hangi Banka İle çalışıyor? Paribu nakit çekme limiti aylık olarak minimum 10TL, maksimum olarak 3 milyon TL’dir. Türkiye’nin öncü kripto para borsası olan Paribu’da TL nakit yatırma işlemlerinde herhangi bir alt limit koyulmazken, nakit çekme işlemlerinde ise alt limit bulunmaktadır. Eğer paranızı Papara sistemi üzerinden yatırıyorsanız 10TL alt limit ile karşılaşabilirsiniz.

Paribu Günlük Para çekme Limiti

Paribu 24 saatlik nakit para çekme sınırı en az 10TL’dir, en fazla ise 500 bin TL’dir. Para çekme işlemini banka hesabı üzerinden gerçekleştiriyorsanız 3TL gibi cuzi bir çekim masrafı hesabınıza yansımaktadır. Papara hesabından nakit çekme işleminde ise Papara’nın belirlediği komisyon hesabınızdan kesilmektedir.

Kripto para yatırım amaçlı işlemleriniz için herhangi bir alt sınır belirlenmemiştir. Hesabınızdan kripto para çekim işlemi yapmayı düşünüyorsanız hiçbir ek ücret ödemeksizin işlemlerinizi komisyonsuz olarak gerçekleştirebilirsiniz çünkü, Paribu sizin için bu komisyonu kendisi ödemektedir. Fakat, Bitcoin çekim işlemlerinde 0.0005BTC tutarında çekim ücreti komisyonu yatırımcıdan tahsis edilmektedir.

Paribudan Para Çekme Limiti Nedir? 2

Paribu Şifremi Unuttum

Paribu 24 saat kuralı kripto para işlem hacmi ile bağlantılıdır. Kripto para işlem hacmi, olağandışı bir durum yaşanmadığı sürece kripto paranın aktif tutarının 24 saat içerisindeki değer ölçümünü kapsamaktadır. Tüm kripto para borsalarında bu süreci takip etmek önemlidir. Alım satım işlemi gerçekleştireceğiniz herhangi bir altcoin’in işlem hacmini izleyerek daha fazla kar elde edebilirsiniz.

Paribu Hangi Bankalar İle çalışıyor?

Kripto para borsasını takip edebileceğiniz ve alım satım işlemlerini gerçekleştirebildiğiniz Paribu borsası hangi bankalar ile çalışıyor? Paribu kişisel hesabınıza mesai saatleri dışında 7/24 hatta resmi tatiller dahil olmak üzere Vakıfbank, Akbank, Yapıkredi, Fibabanka ve Ziraat Bankası hesaplarınızdan havale yapabilir, Ekstra olarak Papara hesabınızı kullanarak nakit yatırma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

EFT işlemini kullanarak para yatırmayı düşünüyorsanız mesai saatleri içerisinde yapacağınız işlemleri tamamlamalısınız. Resmi tatil günlerinde ise EFT sistemleri kapalı olduğundan transfer işlemleriniz ilk iş gününene aksamaktadır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.



Post Views:
13.155

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Paribudan Para Çekme Limiti Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!