Paribu Çekilen Para ne Zaman Hesaba Geçer?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto paraların popüler olmasının ana sebeplerinden birisi yüksek kazanç ve kar umudu. Fakat, burada kayıp ve zararlarında yaşandığını altını çizmek gerekiyor. Yine de kripto paralara yatırım yapmak isteyen yatırımcılar çeşitli uygulamalar ile nakitini dijital platformlara yöneltiyor. Bu dijital platformlardan biri olan Paribu, Türkiye bazlı yatırımcılarına aracılık ederken, kişisel cüzdanına para yatıran ve kişisel cüzdanından para çekmek isteyenlerin merak ettiği bir konu mevcut. Yatırılan ve çekilen para ne zaman hesaba geçer?

Havale EFT Ne Zaman Hesaba Geçer?

Kullandığınız Banka üzerindeki kişisel hesabınızdan Paribu Kripto hesabınıza para yatırma işlemini internet bankacılğı yani iban üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Paribu hesabınıza göndermiş olduğunuz para gerekli analiz ve inceleme sonrasında hesabınıza işlenerek, istediğiniz herhangi bir kripto parayı alabilir ve satabilirsiniz. Havale ile para gönderme işlemi yapmışsanız şayet, sistemdeki trafiğe göre kısa süre içerisinde, EFT ile gönderim işlemi yapmışsanız ise bankaların mesai, çalışma saatlerine göre paranız PARİBU hesabına geçmektedir.

Son günlerde oluşan yoğun talep ile Paribu trafik yoğunluğu nedeniyle anlık cevap veremeyebilmekte. Bu sırada söz konusu olan iniş ve çıkışlarda yatırımcılara gecikmeli olarak yansıtılarak, sistemin tekrar aktif olmasıyla bu gibi durumların bilgisi uyarı şeklinde verilmektedir. Bu trafik yoğunluğuna bağlı olarak para çekme ve yatırma işlemleri de kısa bir süre askıya alınabilmektedir. Bu durumda olan yatırımcı ise sistemdeki parasının ne zaman yatacağına ve ne zaman çekeceğine dair soruları, sorguları merak etmektedir. Özellikle internet üzerinden ve sosyal medya platformlarında oluşan bu tür hastag’ler ve şikayetler olsa da Paribu hesabınızdan çekeceğiniz nakit, bir süre sonra talep listesine düşerek kişisel banka hesabınıza yatırılmaktadır.

Paribu Çekilen Para ne Zaman Hesaba Geçer? 2

Mesai Saati Dışında Paribu Para Çekme

Yatırımcıların diğer merak ettiği konulardan bir tanesi de mesai saatleri dışında yani bankaların kapalı olduğu saatler durumunda Paribu hesabınızda bulunan nakiti çekip çekemeyeceği. Bu hususa göre açıklama yapan Paribu, gerekli duyuruyu da yapmıştır. Bu manada Fibabanka, Akbank, Vakıfbank, Ziraat bankası aralarında hesabı olan yatırımcılar için 7/24 saat diliminde hesabınızdaki mevcut kripto paranın satış işlemini gerçekleştirdikten sonra TL olarak hesabınıza çekim işlemini yapabilir ve kısa süre içerisinde verilen para çekme emri kişisel banka hesabınıza aktarılabilmektedir. Fakat farklı bir banka ile çalışıyorsanız, hesabınız çalışma, mesai saati bitimi olan 16:29 ve sonrasında yapacağınız işlemler bir sonraki iş gününe aksamaktadır.

Gönderilen Para İade Olur mu?

Paribu hesabınıza para gönderim işlemi oldukça kolaydır. Fakat, burada hesap adıyla kullanıcı adının uyuşmaması halinde, yatırılan para için alıcı bölümüne “Paribu Teknoloji Anonim Şirketi” olarak eklenmeyen gönderiler, ATM den, Banka şubelerinden gönderilen ücretler ve kredi kartı ile yapılan gönderiler ile oluşan talepler doğrultusunda yatırılmak istenen paralar hesaba geri iade edilmektedir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.



Post Views:
12.353

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Paribu Çekilen Para ne Zaman Hesaba Geçer?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!