Oyun sektörü WAX yöneticilerine göre gelecekte blockchain’e bağlı olacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain video oyun sektöründe yavaş yavaş yerini bulurken, sektörün emektarları ve NFT blockchain ağı WAX’in yöneticileri, gelecekte oyunlar ve blockchain ağları arasına daha fazla bağlantı olacağına inanıyor.

WAX Yayımcılık Başkanı David Kim ve WAX Studios Oyun Stüdyoları Başkanı Michael Rubinelli, Cointelegraph ile gerçekleştirdikleri röportaj sırasında NFT’ler, metaverse ve blockchain oyunculukla ilgili görüşlerini paylaştılar.

Kim’e göre Google’da daha az arama yapılsa da, oyun, metaverse ve NFT alanlarına gösterilen ilgi henüz ölmedi. Kim, “WAX blockchain ağında satış işlemi sayısının 2021’in son çeyreğinde ikiye katlandığını gördük ve o zamandan beri bu seviyelerde kaldı,” diye ekledi.

“Bu ‘coşkunun’ geri dönüp dönmeyeceği konusunda emin değilim, fakat uzun vadede kullanım alanları arttıkça ve güvenlik endişeleri giderildikçe, metaverse ve NFT alanlarına gösterilen ilginin sonsuza kadar artacağını düşünüyorum.”

Play-to-earn (P2E, oynayarak kazan) oyun modellerinin geleceği sorulan Rubinelli, P2E uygulamasını free-to-play (oynaması ücretsiz) oyunlar ve oyun içi mikro işlemler ile kıyasladı. Oyun sektöründe 20 yıldan fazla deneyimi olan yönetici, şimdi de benzer bir modelin görüldüğünü düşünüyor.

“Önümüzdeki yıllarda tüm oyunlarda P2E ve play-and-earn (oyna ve kazan) oyunların bazı unsurlarının tüm oyunlarda olacağına inanıyoruz. Bu oyunların çoğu blockchain’e bağlı, fakat tamamen blockchain üzerinde faaliyet göstermeyen oyunlar olacak.”

Blockchain oyun birliğinin 2021’de yayınladığı araştırma, çoğu piyasa katılımcısının WAX yöneticileriyle benzer görüşler paylaştığını ortaya koyuyor.

Kaynak: Blockchain Oyun Birliği

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Oyun sektörü WAX yöneticilerine göre gelecekte blockchain’e bağlı olacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!