Kripto cüzdan yazılımı Exodus'un hisseleri bir platformda daha listelendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para cüzdan yazılımı Exodus, 75 milyon dolarlık sermaye artışının ardından dijital varlık menkul kıymet şirketi Securitize Markets’ta halka açıldı.

Kripto para cüzdan yazılımı Exodus, 75 milyon dolarlık sermaye artışının ardından dijital varlık menkul kıymet şirketi Securitize Markets’ta halka açıldı.

Exodus hisseleri, Securitize’da çarşamba günü işlem görmeye başladı. Tüm ABD ve 40’tan fazla ülkeden uluslararası yatırımcılar, Exodus A Grubu hisselerini alıp satabilecek.

EXOD adıyla işlem gören hisse senetleri, dijital olarak adi hisse tokenleriyle Algorand blockchain’inde temsil ediliyor.

Tokenized shares in @Exodus_io are now trading on Securitize Markets. Retail investors included! With 24-7 order placement, 8am-8pm ET trading hours, near-instant deposits and promotional $0 fee trading, get started here: https://t.co/h55WEoAQMr pic.twitter.com/JasA5C7Qbx

— Securitize (@Securitize) March 16, 2022

Exodus sözcüsüne göre Securitize Markets, Eylül 2021’de tZero’da listelenmesinin ardından şirketi listeleyen ikinci alım satım platformunu temsil ediyor. Securitize’da listelenmek, Exodus Kurucu Ortağı ve CEO’su JP Richardson’a göre yeni bireysel yatırımcılara ulaşmaya ve sermaye toplamaya olanak sağlayacak.

“Securitize’ın platformu, çoğu bireysel yatırımcı olan 6.800’den fazla kişiye ulaşmamıza ve 75 milyon dolar toplamamıza olanak sağladı. Şimdi ise platforma Exodus hisselerinin gelmesiyle her şey bir çatı altında toplandı.”

Exodus, Mayıs 2021’de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından onaylanan mini ilk halka arz ile 75 milyon dolar sermaye toplamıştı. SEC, Securitize platformunu ise 2019 yılında transfer kuruluşu olarak onayladı. Securitize’ı destekleyen isimler arasında Coinbase, Morgan Stanley yatırım fonları ve Blockchain Capital yer alıyor.

Exodus hisseleri, ilk olarak 27,42 dolardan satışa çıktı. TradingView verilerine göre EXOD, 14 Mart itibarıyla 15,9 dolardan işlem görüyor.

Exodus A Grubu hisse senetlerinin 90 günlük grafiği. Kaynak: TradingView

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto cüzdan yazılımı Exodus'un hisseleri bir platformda daha listelendi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!