Kanadalı HyperBlock 106 Milyon Dolara Madencilik Şirketi Satın Alıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Amerika’nın en büyük madencilik organizasyonlarından HyperBlock, CryptoGlobal’ı almayı planlıyor.

Geçtiğimiz Salı yapılan açıklamada Kanada’lı kripto madencilik devi HyperBlock, bir diğer madencilik şirketi olan CryptoGlobal’ı 106 milyon dolara satın alacağını duyurdu. Anlaşmanın tamamıyla hisse bazlı olduğu belirtildi. HyperBlock’un CryptoGlobal’ın tüm hisselerini parça başına 0.74 dolardan satın alacak.

İki tarafın da onayını alan anlaşma fiyatı, hisselerin OTC marketlerinde listelenen hisse başına fiyatından %40 daha fazla.

HyperBlock, anlaşma sonlanıp CryptoGlobal’ı aldıktan sonra yeni formuyla Kanadalı exchange şirketlerinin arasına katılmayı planlıyor. Şirket ayrıca CryptoGlobal yatırımcılarına birleşen şirketlerin hisselerinden geri ödeme yapmayı planlıyor.

Geri ödemeler HyperBlock Technologies’in 60.4 milyonluk ortak hisselerini oluşturacak ki bu da bir araya gelen madencilik holdinginin toplam hisselerinin %25i olacak.

Çarşamba günü yapılan açıklamalardan önce HyperBlock 10 petahash gücünde Bitcoin madenciliği kapasitesi ile Kuzey Amerika’nın en büyük madencilik operatörlerinden biriydi. Bu sayılara biraz anlam katmak gerekirse popüler olan AntMiner S9, 13 terahash gücünde 1000b dolara çalışıyor. Bu demek oluyor ki HyperBlock 750 AntMiner S9 gücüne sahip. Zaten faaliyet halinde olan bir tesis ile beraber HyperBlock 10 petahash gücünde başka bir tesisin çalışmalarını sürdürüyor. Tesisin kısa zamanda madenciliğe başlaması bekleniyor.

Kripto madenciliğine ek olarak şirket, sunucu hosting sektöründe de bir hamle yaptı. Bu durum HyperBlock’un birkaç farklı sektörden yararlanacağı ve riski dağıtan bir güven kalesi oluşturuyor.

Yine de masadaki anlaşmaya bakılırsa HyperBlock daha yükseklere çıkmayı ve Batı dünyasındaki en büyük madencilik gücü olmayı amaçlıyor. Şirketin CryptoGlobal ile birleşmesi daha çok madencilik alanında etkinlik göstermesine olanak sağlayacak. Ethereum, Litecoin ve Dash alanlarında da madencilik çalışmalarına başlanması bekleniyor.

Anlaşma sonuca ulaştığında daha önce HyperBlock’un CEO’su olan Sean Walsh, birleşen şirketlerin Yönetici Şefi olarak devam edecek. Ek olarak CryptoGlobal’ın kurucuları Rob Segal ve James Millership de Walsh’a baş yöneticiler olarak katılacak.

Walsh:

“HyperBlock’un bir hizmet modeli olarak büyük ölçekli madencilik çalışmalarını CryptoGlobal’ın mevcut madenciliği, saklama depoları ve kripto ticaret işletmeleri ile birleştirmesi, hem organik büyüme hem de satın alma yoluyla büyüme için güçlü bir adım.”

Kripto madencilik tarihinin en büyüklerinden biri olan bu anlaşma, HyperBlock’un zaman içinde sektörde daha da büyük bir yer edinmesini sağlayacaktır.

CoinDesk

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kanadalı HyperBlock 106 Milyon Dolara Madencilik Şirketi Satın Alıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!