Garanti BBVA Teknoloji Blockchain Uzmanı Arıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Garanti BBVA Teknoloji, şirket bünyesinde blockchain teknolojileriyle ilgili araştırmalar ve testler yapacak uzman bir isim arıyor.

Garanti BBVA Teknoloji tarafından yayımlanan iş ilanına göre işe alınacak kişi; blockchain teknolojileriyle ilgili tasarımlar yapacak, blockchaine dayalı finansal çözümlerin geliştirilmesine yardımcı olacak, müşterilere blockchaine dayalı değer önerilerinde bulunacak ve rekabetçi blockchain projelerinde yer alacak.

Garanti İnternet Şubesi ile Garanti Cep’i geliştiren Garanti BBVA Teknoloji; Garanti BBVA markalı kurumlara teknoloji ve yazılım hizmeti ile sistem, güvenlik ve proje yönetimi hizmeti sunuyor.

İşe alınacak kişinin diğer şeylerin yanı sıra blockchain programlama ve akıllı sözleşme geliştirme konularında bilgi sahibi olması, Bitcoin, Ethereum, Hyperledger gibi platformlarda deneyiminin olması bekleniyor.

Garanti BBVA Teknoloji, ekibe dahil olacak blockchain uzmanının hangi proje üstünde çalışacağına dair bir bilgi paylaşmadı.

Garanti BBVA; Takasbank tarafından kurulan BiGA adlı blockchain projesinin testlerine katılan bankalardan biriydi.

Garanti BBVA Teknoloji Blockchain Uzmanı Arıyor isimli makale Ömer Sakmar tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Garanti BBVA Teknoloji Blockchain Uzmanı Arıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!