Forbes Analisti: Bitcoin’e Dikkat Edin

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasasının en büyük belirteçlerinden birisi de mining (madencilik) ödülleridir. Bitcoin’in ve diğer tüm altkoinlerin değeri buna bağlıdır. Bu linkten en değerli koin ve tokenlerin üç aylık grafiğine baktığınızda bu ödüllerle yüksek oranda ilişkili olduğunu görebilirsiniz. Kriptopara dünyası bir ekosistem olduğundan bu rakamların birbirine bağlı olmadığını düşünmek oldukça güç.

Bitcoin’in değeri azaldıkça altkoinler de azalır ve eğer altkoinlerden yoğun bir sinyal alıyorsanız, demek ki Bitcoin’in arkasında neler olup bittiğinin farkındasınız demektir.

Mining ödülleri bu sinyallerden bir tanesidir. Örneğin 1080ti Nvidia ekran kartını baz alarak ödüllere bakalım. Şu anda düşüşe geçmiş durumda. Bir kaç hafta önce bu ekran kartıyla 3.50 dolar değerinde altkoin kazabiliyordunuz ancak şu anda 1.50 dolar kazabilirseniz şanslısınız. Mining ödüllerinin düşüşünün Bitcoin’in değerinin düşüşünden hızlı olması önemli bir uyarı ve şu anda bu ödüller son bir yılın en düşük değerine sahip. Bu da gösteriyor ki Bitcoin önemli bir düşüşün daha eşiğinde. Kimilerine göre Bitcoin bu yaz en düşük değerinden de aşağıya inecek.

Bu durum Bitcoin’in geçmişteki çöküşlerinin basit bir tekrarı. Örneğin 2011’deki Bitcoin çöküşü:

Bitcoin’in 2013’teki çöküşü:

The Bitcoin crash of 2013

Bitcoin’in 2014’teki çöküşü:

The Bitcoin crash of 2014

Bu ise 2018’deki çöküşü:

The Bitcoin crash of 2018

Geleceği göremiyor olmamız oldukça üzücü ancak belki biraz kopyala yapıştır yaparak bir tahminde bulunabiliriz:

A prediction of the future of the Bitcoin price

Tabi ki bu şekilde Bitcoin’in kaderini göremeyiz, ancak madencilik ödüllerine göre Bitcoin düşme eğiliminde ve haber manşetleri Bitcoin’in sonunu yayınlayana dek dibe henüz ulaşılmayacak.

Ancak şunu unutmayın, Bitcoin’in hiç bir zaman sonu gelmeyecek. Bu daha yalnızca başlangıç. Bu yüzden geçmişteki grafiklerin tüm fiyat eksenlerine bakmayı ihmal etmeyin.

Son Dakika Gelişmeleri İçin Kripto Koin’i Telegram’da Takip Edin!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Forbes Analisti: Bitcoin’e Dikkat Edin
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!