Elon Musk Kriptoya Olan Sevgisini Yeniden Gösterdi: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Dogecoin (DOGE) Satmayacağım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tesla CEO’su Elon Musk, artan enflasyon oranı karşısında sahip olduğu Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Dogecoin’leri (DOGE) satmayacağını söyledi. 

Elon Musk, Twitter üzerinden 14 Mart tarihinde takipçilerine önümüzdeki birkaç yıl içinde olası enflasyon oranı hakkında ne düşündüklerini soran bir paylaşım yaptı.

Musk’ın paylaşımına yanıt veren Migrostrategy CEO’su Michael Saylor, zayıf para birimlerinin çökeceğini ve nakit, borç ve değer stoklarından Bitcoin gibi kıt varlıklara sermaye kaçışının yoğunlaşacağını söyledi.

Dolar tüketici enflasyonu tüm zamanların en yüksek seviyelerine yakın devam edecek ve varlık enflasyonu, tüketici enflasyonunun iki katı olarak seyredecek. Zayıf para birimleri çöküş yaşayacak ve nakit, borç ve değer stoklarından Bitcoin gibi kıt mülklere sermaye kaçışı yoğunlaşacak.

Musk, Saylor’ın yanıtı üzerine bu sonucun çokta tahmin edilemez olmadığını dile getirdi. Ayrıca enflasyondan korunmak için takipçilerine tavsiyeler veren Musk, hala Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin’e sahip olduğunu ve satmayacağını belirtti.

Genel bir ilke olarak, enflasyonun yüksek olduğu zamanlarda ev gibi fiziksel şeylere sahip olmak ya da iyi işler çıkardığını düşündüğünüz şirketlerin hisse senetlerine sahip olmak genellikle dolara sahip olmaktan daha iyidir. Bir anlam ifade eder mi bilmem ama hala Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin’e sahibim ve satmayacağım.

Sosyal medya ve kripto para piyasalarında Dogecoin‘e verdiği destekle tanınan Musk, geçtiğimiz yılın başlarında sahip olduğu Tesla şirketi ile 1.5 milyar dolar değerinde Bitcoin satın aldığını açıklamıştı. Ayrıca ilerleyen aylarda Bitcoin’i Tesla ürünlerinde ödeme yöntemi olarak kabul edeceğini duyurarak piyasa değerine göre lider kripto para birimine de desteğini göstermişti.

Ancak Musk, 2021 yılının sonlarına doğru Proof-of-Work (PoW) mekanizmasıyla işleyen kripto para birimlerinin madenciliğinin çevreye verdiği zararları gerekçe göstererek Tesla’nın artık Bitcoin kabul etmeyeceğini söylemişti.

Elon Musk Kriptoya Olan Sevgisini Yeniden Gösterdi: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Dogecoin (DOGE) Satmayacağım isimli makale Tuğay Kaynar tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Elon Musk Kriptoya Olan Sevgisini Yeniden Gösterdi: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Dogecoin (DOGE) Satmayacağım
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!