CME Group, Mikro Boyutlu Bitcoin ve Ethereum Opsiyonları Sunacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vadeli işlem piyasası Chicago Mercantile Exchange (CME) Group, Micro bitcoin ve Micro ether vadeli işlemlerini 28 Mart’ta başlatıyor.

1 Mart tarihli basın bültenine göre CME Group, Micro bitcoin ve Micro ether vadeli işlemleri için token’ların şu andaki büyüklüğünün %10’u büyüklüğünde opsiyon sözleşmesi başlatmayı planlıyor. 

CME Group’un resmi Twitter hesabından paylaştığı gönderiye göre Micro bitcoin ve Micro ether ürünleri 28 Mart tarihinde işlem görmeye başlayacak.

CME Group’un küresel başkanı Tim McCourt konuya ilişkin yaptığı açıklamada:

Mikro boyutlu seçeneklerimiz, her fiyattan işlem yapan kullanıcıların korunmasını ve kripto para risklerinin hassas bir şekilde ayarlanmasını sağlayacak.

dedi.

Genesis Global Trading’de Vadeli İşlem Ürünleri Başkanı Joshua Lim, CME Group’un kripto para ürünlerine likidite sağlamaktan gurur duyduklarını söyledi.

CME ilk olarak, 2017 yılında Bitcoin vadeli işlemlerini başlatmıştı.

 

CME Group, Mikro Boyutlu Bitcoin ve Ethereum Opsiyonları Sunacak isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
CME Group, Mikro Boyutlu Bitcoin ve Ethereum Opsiyonları Sunacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!