Bitcoin Madencisi Bit Digital, Amerika’daki Kurulumunu Sürdürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin’den ayrılıp Kuzey Amerika’da madencilik yapmaya başlayan Bit Digital, geçen yılın son çeyreği boyunca 240,57 tane bitcoin kazdı.

Bit Digital tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, filosundaki toplam 27 bin 744 tane bitcoin miner’ının 10 bin 462 tanesini Kuzey Amerika’daki tesislerinde aktif olarak çalıştırmaya başladı.

New York merkezli şirket, sahip olduğu 731 ether miner’ının da 712 tanesini aktif olarak kullanıyor. Bit Digital, getirilen kısıtlamaların ardından maden ekipmanlarını Çin’den çıkarıp, tamamen Kuzey Amerika’ya yerleşmişti.

Şirketin dördüncü çeyrekte üçüncü çeyrektekine kıyasla daha az bitcoin üretmiş olması, bu taşınma sürecine bağlanıyor. Bit Digital tarafından yapılan açıklamada, taşınma sırasında hem tedarik zinciriyle hem de resmi işlemlerle ilgili bazı sorunların yaşandığı belirtildi.

Sahip olduğu ekipmanların henüz %39,2’sini aktif olarak kullanan şirket, elektrik tüketiminin yüzde 67’sinin karbonsuz enerji kaynaklarından karşılandığını vurguladı.

Mevcut filosuyla bitcoin ağında 1,603 EH/s’lik üretim kapasitesi olan Bit Digital, Bitmain’den 65 milyon dolar karşılığında 10 bin tane miner satın almıştı. Teslimatı Haziran 2022’ye kadar devam edecek cihazların şirkete fazladan 1 EH/s’lik kapasite vermesi bekleniyor.

Bilançosunda 808,2 tane bitcoin tutan Bit Digital, önümüzdeki aylar içerisinde daha fazla miner sipariş edebileceğini duyurdu.

Bitcoin Madencisi Bit Digital, Amerika’daki Kurulumunu Sürdürüyor isimli makale Ömer Sakmar tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencisi Bit Digital, Amerika’daki Kurulumunu Sürdürüyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!