Bitcoin Cash, Tezos, Axie Infinity Fiyat Analizi: 15 Mart Salı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasası geçen hafta yatay işlem gördü ancak yatırımcılara fırsatlar sundu. Bitcoin Cash, son zamanlarda çok fazla talep görmese de, alıcılar 277$’lık bir destek seviyesini korumayı başardı. Tezos ve Axie Infinity de grafiklerinde kısa vadeli trend eksikliği gösterdi.

Bitcoin Cash (BCH) Analiz

Bitcoin Cash, Tezos, Axie Infinity Fiyat Analizi: 15 Mart Salı 4

Bitcoin Cash, Ocak ortasından bu yana 271 ila 345 dolar aralığında (beyaz) işlem görüyor. Yazma sırasında, fiyat bu aralığın hemen üzerindeydi. Göstergeler, BCH için her iki yönde de güçlü bir momentum veya hacim göstermedi. OBV geçen hafta yatay hareket ederken, MACD sıfır çizgisinde sabit kaldı.

Bir satın alma fırsatı sunmayı desteklemek için 305 $ seviyesinin (orta seviye) çevrilmesi gerekir. Benzer şekilde, en düşük aralığın altındaki 260-270 dolarlık alana bir ziyaret de satın alınabilir.

Tezos (XTZ) Analiz

analizBitcoin Cash, Tezos, Axie Infinity Fiyat Analizi: 15 Mart Salı 5

XTZ, son birkaç gün içinde 3 dolarlık alanı aşmak için mücadele etti. Görünür Profil Hacim Aralığı, Kontrol Noktasının 3,04 $ olduğunu gösterdi. Yakın vadede, 2,97 dolardan 3,07 dolara kadar olan tüm bölgenin herhangi bir yükseliş ivmesine direnç göstermesi muhtemel. Geçen hafta, fiyat bu bölge içinde önemli bir süredir işlem görüyor.

Bu, yalnızca 3,24 doları aşan bir hareketin, boğa tarafına doğru önyargıda bir kaymaya işaret edeceği anlamına geliyordu. RSI, nötr olan 47.8’de kaldı. Hem RSI hem de DMI, geçen hafta XTZ için her iki yönde de önemli bir eğilimin olmadığını gösterdi.

Axie Infinity (AXS) Analiz

analizBitcoin Cash, Tezos, Axie Infinity Fiyat Analizi: 15 Mart Salı 6

AXS için kısa vadeli görünüm bir kez daha tersine döndü. Fiyat 45.5$ talep alanından 49$ arz alanına (sırasıyla camgöbeği ve kırmızı) dalgalanıyor. Basın zamanında, fiyat momentumla birlikte gizli bir yükseliş eğilimi sergiledi. Bunun yanında, OBV de tırmandı.

Bu, AXS’nin 49-49,5 $’a yükseldiğini görebilir ve burada o bölgedeki düşüş eğilimi nedeniyle hala satış baskısı ile karşı karşıya kalabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.



Post Views:
101

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Cash, Tezos, Axie Infinity Fiyat Analizi: 15 Mart Salı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!