Binance TR den Binance Transfer

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazıda binance TR’den Binance Global cüzdanınıza nasıl para aktaracağınız anlatılmaktadır.

UYARI: Bu uygulamada hesaplarınızın eşleşmiş olması Gerekmemektedir. Bu makalede Eşleşmemiş hesaplar arası transfer işlemi gösterilmiştir.

1. TR Hesabından Kripto Para Alımı

İlk olarak Binance TR hesabınızda kripto para bakiyesi bulunması şarttır. Direkt olarak yatırdığınız Türk Lirasını transfer etmek gibi bir seçeneğiniz ne yazık ki bulunmamakta.

Bu hususta hangi coin’i satın alımı gerçekleştireceğiniz çok önemli, lakin işlem süreci olarak bazı coinlerin yavaş bazı coinlerin ise alt limiti size yüksek gelebilir. Dolayısıyla sizler için en uygun olarak coin BUSD olabilir. Çünkü, BUSD kripto coin dolara endeksli bir coin olma sebebiyle, ayrıca Binance kripto para borsasının da kendi ürettiği bir coin olduğu için transfer alt limiti çok dolayısıyla düşük yani (22TL)

2. Cüzdan Adresi Alma

Global Hesabınızı açmadıysanız; https://www.binance.com/

Sonrasında Binance sistemine girip üst dolaşım menüsünden Cüzdan > Spot Cüzdanı > Yatırım sayfasına girin.Açılan Yatırma sayfasından Kripto seçeneğini seçin.Açılan menüden BUSD seçin.

Karşınıza çıkacak olan ekranın aşağıda belirttiğimiz gibi bir ekran olması gerekmekte;

Binance TR den Binance Transfer 5

Burada işaretlenen 1 numaralı kırmızı çerçevenin seçilmiş olmasına dikkat edin. Ek olarak, TR hesabınızda da çekim işlemi gerçekleştirirken ERC20’nin seçili olduğuna dikkat edilmesi gerekmektedir.

İşaretlenen 2 numaralı çerçeve ise sizin BUSD kripto cüzdan adresinizdir. Aktarım işlemlerinde kullanacağınız adres bu cüzdan adresidir.

3. Bakiye Aktarmak

Yapacağınız son işlemdir.

binanceBinance TR den Binance Transfer 6

Sol üst dolaşım menüsünden Çekme bağlantısına tıklayın.TRY / Kripto seçeneklerinden Kripto’yu seçin.Coin olarak BUSD coinini seçin.Yukarıda belirttiğimiz gibi ERC20 seçilmeldir.Binance Global adresinden edindiğiniz cüzdan adresinizi buraya yapıştırın.Gönder’e tıklayın

Hem mail, hem de telefonunuza gelen sms numarası ile işlemi onaylayın.

binanceBinance TR den Binance Transfer 7

Tebrikler! Ortalama 2-3 dakika içerisinde Transfer ettiğiniz coinler TR hesabınızdan, Binance Global hesabınıza aktarılacak.

Yatırma ekranının alt kısmındaki “En Son Yatırma Geçmişi” sekmesinde işleminizi onay bekliyor olarak görebilirsiniz. Kademeli olan süreç 12. aşamaya geldiği zaman tamamen hesabınıza geçmiş olacak.

binanceBinance TR den Binance Transfer 8

İşlem Ücreti

Bu işlemde herhangi bir ücret alınmamaktadır. İşlem ücreti olarak göreceğiniz 3 BUSD yazsa da görsellerde gördüğünüz üzere min. değerde gönderim yapıldığında bile hiçbir işlem ücreti kesilmemiştir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.



Post Views:
20.097

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance TR den Binance Transfer
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!