Axie Infinity (AXS) Satıcıları Bir Adım Atmadan Önce Bunları Bilmeli!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Kasım’da ATH’sine ulaştıktan sonra, Axie Infinity (AXS), düşüşünü azalan bir kanalda (beyaz) başlatırken, ayılar çok önemli 46 dolarlık desteği test etmeye devam etti.

Axie Infinity düşük volatil bir aşamaya girerken, önümüzdeki günlerde volatil bir hareketin olma ihtimali çok daha yüksek olacaktır. 45 dolarlık desteğin altındaki herhangi bir kapanış, azalan üçgeni onaylarken bir kısa devre sinyalini tetikleyecektir.

Desteğin iyi olması durumunda, alt, uzun vadeli eğilime uymadan önce bir süre daha sıkışma aşamasına devam edebilir. Basın zamanında, AXS 46.705 dolardan işlem görüyordu.

AXS Günlük Grafik

Axie Infinity (AXS) Satıcıları Bir Adım Atmadan Önce Bunları Bilmeli! 3

Axie Infinity, değerinin yaklaşık %74.4’ünü (ATH’sinden beri) kaybederken ve 24 Şubat’ta altı ayın en düşük seviyesine dokunduğundan, geri çekilme aşaması günlük grafikte iki aşağı kanalı (beyaz) işaretledi. Sonuç olarak, AXS Kontrol Noktasının (POC, kırmızı) üzerinde sallanmakta zorlandı.

Alt, inişi boyunca %78.6 seviyesini korurken hayati Fibonacci destek seviyelerini aşmaya devam etti. Sonuç olarak, AXS son on haftadaki günlük grafiğinde azalan bir üçgen parladı. Satıcılar avantajlarını ortaya koyarken, 20-50-200 EMA arasındaki fark önemli ölçüde genişledi.

Şimdi, büyük bir serpinti önlemek için boğaların savunması için acil destek hayati önem taşıyor. Yakın vadede herhangi bir yükseliş dönüşü, POC’de ve üçgenin üst trend çizgisinde direnç bulmaya devam edecektir.

Gerekçe

axie infinityAxie Infinity (AXS) Satıcıları Bir Adım Atmadan Önce Bunları Bilmeli! 4

RSI, trend çizgisi desteğini zorunlu kılarsa, yükseliş ayrışmasını onaylayacaktır. Böyle bir durumda, Axie Infinity ani direncini test etmek için biraz güç kazanacaktır. OBV de benzer bir yol izledi ve satın alma gücünü küçümsememekte ısrar etti.

Bununla birlikte, histogram sıkı bir aşamada olmaya devam ederken MACD çizgileri orta çizginin üzerinde kapanmaya devam etti.

Çözüm

RSI ve OBV’deki okumalar ışığında kısa vadeli canlanma şansını ortadan kaldırmak mümkün değil. Ancak, azalan üçgenin gösterdiği gibi, uzun vadeli eğilimleri satıcıların lehine oldu.

Ayrıca, alt, Bitcoin ile %80 30 günlük bir korelasyonu paylaşıyor. Bu nedenle, Bitcoin’in hareketine göz kulak olmak, karlı bir hamle yapmak için çok önemli olacaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.



Post Views:
230

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Axie Infinity (AXS) Satıcıları Bir Adım Atmadan Önce Bunları Bilmeli!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!