Shiba Inu ekibi yeni token yakma portalını duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler memecoin projesi Shiba Inu, yeni başlatılan SHIB Burn Portal ile token arzını azaltırken, kullanıcılara pasif gelir kazanma olanağı sunacak.

Popüler memecoin projesi Shiba Inu (SHIB), yeni başlatılan SHIB Burn Portal ile token arzını azaltırken, kullanıcılara pasif gelir kazanma olanağı sunacak.

Shiba Inu ekibi, portalin internet sitesinde hizmetin SHIB’in nadirliğini artırmak ve “kripto para tarihinin en iyi dijital varlıklarından biri haline getirmek” için yaratıldığını açıkladı.

Yeni portal, Shiba Inu ve Ethereum tabanlı DeFi projesi Ryoshis Vision (RYOSHI) iş birliğinde oluşturuldu. Ryoshis Vision, SHIB ekosisteminin büyümesini desteklemek için kurulan bir merkeziyetsiz finans projesidir.

SHIB yakma işlemi gerçekleştirenler için iki teşvik bulunuyor. İlk olarak memecoin’in dolaşımda olan arzını azaltarak, kripto parayı teorik olarak daha nadir ve değerli hale getiriyor. İkinci olarak ise Ethereum cüzdanlarına burntSHIB token aktarılıyor. BurntSHIB, sahiplerine değişen miktarda RYOSHI ödülü veriyor.

SHIB Burn Portal giriş paneli.

Proje, portalın faaliyete geçişini pazartesi günü paylaştığı gönderisiyle duyurdu ve portalda 8 milyardan fazla SHIB’in yakıldığını aktardı.

Woof!

In the first 24 hours over 8 BILLION $SHIB was burned through the SHIB Burn Portal!

Burn $SHIB and earn passive income at https://t.co/jSnPG8SEoF!

IMPORTANT: Read disclaimer at https://t.co/D91bVoMUtz pic.twitter.com/GmhxNdZAvi

— Shib (@Shibtoken) April 25, 2022

Yeni portalın açılışı, SHIB fiyatına ise pek bir etkide bulunmadı. Son 24 saatte yüzde 5,7 değer kaybeden SHIB, çeviri yayın saati itibarıyla 0.00002292 dolardan işlem görüyor.

Shiba Inu token takip hizmeti Burn Dashboard’a göre, şimdiye kadar toplamda 410 trilyon SHIB, yani toplam arzın yüzde 41 kadarı yakıldı. Shiba Inu, ölü veya kullanılmayan kripto cüzdanlarına gönderilerek de yakılabiliyor.

Proje, ilk olarak SHIB arzının yarısını Vitalik Buterin’e göndermişti. Buterin de tokenlerin büyük kısmını yakmış, kalanı da bağışlamıştı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Shiba Inu ekibi yeni token yakma portalını duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!