Portekiz’in En Büyük Bankalarından Bison Bank’a Kripto Lisansı Verildi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Portekiz’in en büyük bankalarından Bison Bank’a kripto lisansı verildi. Böylece Ülke ilk kez bir bankaya kripto lisansı verdi.

Portekiz Merkez Bankası, Perşembe günü Bison Bank’a kripto para saklama ve alım satım hizmetleri sağlama lisansı verdi. Ülkenin merkez bankası Banco de Portugal’a göre Bison Bank, sanal varlık servis sağlayıcısı (VASP) olarak faaliyet gösterme lisansı aldı. Bison Digital Assets, bankanın bu tür işlemlere ayrılmış yeni iş segmenti olacak.

Bison böylece Portekiz’de kripto lisansı alan ve bireylere ve şirketlere varlık yönetimi, mevduat ve yatırım bankacılığı hizmetleri sunan ilk banka oldu.

Geçen Mart ayında merkez bankası, bir kripto ödeme şirketi olan Utrust’a ilk tam VASP lisansını verdi. İki kripto borsası olan Criptoloja ve Mind The Coin, Haziran ayında VASP olarak lisanslandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Portekiz’in En Büyük Bankalarından Bison Bank’a Kripto Lisansı Verildi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!